Αθλητικά

Σύλλογος Γυμναστών Δωδεκανήσου «Λεωνίδας ο Ρόδιος»: Συνάντηση με τον Βασίλη Ζήκα

Συνεχίζονται οι εποικοδομητικές συναντήσεις, εκπροσώπων του Συλλόγου Γυμναστών Δωδεκανήσου «Λεωνίδας ο Ρόδιος», με ανθρώπους του αθλητισμού του νησιού μας.
Άνθρωποι του Συλλόγου μετά το ραντεβού τους με τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ και μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ Παναγιώτη Διακοφώτη, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου Βασίλη Ζήκα.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος κ. Χατζής και ο ταμίας κ. Σεΐτης του Συλλόγου Γυμναστών, εξέφρασαν την στήριξη και την πρόθεσεί τους στον ΣΕΓΑΣ και τον κ. Ζήκα, γίνουν διάφορες εκδηλώσεις για τον επαγγελματικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό στο νησί μας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Σύλλογο:
«Άλλη μια συνάντηση σημασίας για τον τοπικό αθλητισμό πραγματοποιήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Ζηκα.
Ο πρόεδρος και ο ταμίας του Συλλόγου Γυμναστών Δωδεκανήσου κ.κ. Χατζής και Σεΐτης αντίστοιχα, δήλωσαν εκ μέρους του συλλόγου την προσφορά και την στήριξη στον ΣΕΓΑΣ προκειμένου να πραγματοποιηθούν διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις για τον επαγγελματικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό με σεβασμό και ήθος προς το επάγγελμα.
Ακόμα αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αθλητικοί σύλλογοι και προπονητές. Αμοιβαία παρουσιάζεται η στήριξη και από τις δυο πλευρές!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου