Μία νέα προσφορά κάνει ο Κολοσσός σε όλους τους φιλάθλους του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κι αυτό γιατί προσφέρει έκπτωση 40% σε συνεργασία με τη Nova, μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου. Άλλωστε είναι γνωστό ότι έκτος παίκτης του Κολοσσού είναι ο φίλαθλος κόσμος, από τον οποίο η ροδίτικη Κ.Α.Ε. περιμένει και φέτος θερμή συμπαράσταση. Μάλιστα, οι Ροδίτες φροντίζουν ακόμη πιο φτηνά εισιτήρια για τον κόσμο τους, εν όψει της νέας χρονιάς. Αναλυτικά η ανακοίνωση των «θαλασσί» είναι η εξής. «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ενημερώνει του φιλάθλους της ότι σε συνεργασία με τη Nova, προσφέρει έκπτωση έως 40% για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2015-2016. Θέαμα διαρκείας από τα παρκέ Ελλάδας και Ευρώπης, αλλά και πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια!
•Nova 3Play +όλα τα κανάλια Novasports +όλα τα κανάλια Novacinema με απεριόριστα κινητά και διεθνή : 49,90€ / μήνα αντί για 71,90€/ μήνα και επιπλέον ΔΩΡΑ αξίας πάνω από 400€
• Nova Full pack: 35€/ μήνα αντί για 61,92€/ μήνα και επιπλέον ΔΩΡΑ αξίας πάνω από 400€
Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας προμηθεύονται από την ΚΑΕ φυλλάδιο με μοναδικό κωδικό. Ακολουθώντας τις οδηγίες που περιγράφονται αναλυτικά σε αυτό, ενεργοποιούν την υπηρεσία που επιλέγουν, για να απολαμβάνουν όλο το αθλητικό και κινηματογραφικό θέαμα των καναλιών Novasports & Novacinema καθώς και την καλύτερη εκπαιδευτική τηλεόραση, τα δημοφιλέστερα κανάλια για παιδιά και εφήβους, μουσική για κάθε προτίμηση αλλά και ειδήσεις από κανάλια διεθνούς κύρους για αμερόληπτη ενημέρωση.
Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels (Πλατεία Βρούχου 1, Τηλ: 2241022261). Αφορά ιδιωτική/οικιακή χρήση και ισχύει 18μηνη δέσμευση στις παραπάνω υπηρεσίες. Απαραίτητη προϋπόθεση να χρησιμοποιηθεί ο κωδικός έως 30.09.15
*Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και με τον Άρη Λυκογιάννη να έχει στη διάθεσή του, τον Αμερικανό Γκάρι Μακ Γκι και το Φινλανδό Ρουπ Αχόνεν.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ