ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής στην Κω

news room 1 λεπτό ανάγνωση
αστυνομία

Ο δράστης δια­κι­νούσε παρά­τυ­πους μετα­νά­στες από τα ανα­το­λικά παράλια στην Ελλάδα

Συνε­λή­φθη την Παρα­σκευή (18 Αυγού­στου 2023) στην Κω, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Δια­χεί­ρι­σης Μετα­νά­στευ­σης Κω, ένας αλλο­δα­πός, σε βάρος του οποίου σχη­μα­τί­στηκε κακουρ­γη­μα­τι­κού χαρα­κτήρα δικο­γρα­φία για παρα­βί­αση της νομο­θε­σίας σχετικά με τον Κώδικα Μετα­νά­στευ­σης και Κοι­νω­νι­κής Ένταξης και το αδίκημα της έκθεσης.

Όπως δια­κρι­βώ­θηκε, ο δράστης παρέ­λαβε υπη­κό­ους τρίτων χωρών, τους μετέ­φερε με πλωτό μέσο δια θαλάσ­σης από τα ανα­το­λικά παράλια και τους απο­βί­βασε σε παραλία της Κω.

 

Κατα­σχέ­θη­καν -2- κινητά τηλέ­φωνα.

 

Ο συλ­λη­φθείς οδη­γή­θηκε στην Εισαγ­γε­λία Πρω­το­δι­κών Κω, του ασκή­θηκε ποινική δίωξη και παρα­πέμ­φθηκε σε κύρια ανά­κριση.

 

Η εξάρ­θρωση του κυκλώ­μα­τος είναι από­το­κος εφαρ­μο­γής επι­χει­ρη­σια­κού σχε­δια­σμού της Γενικής Περι­φε­ρεια­κής Αστυ­νο­μι­κής Διεύ­θυν­σης Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου, για την απο­τε­λε­σμα­τική απο­τροπή και αντι­με­τώ­πιση της δια­κί­νη­σης μη νόμιμων μετα­να­στών.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.