ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για τον Σύρμα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΑΛΥΣΟΣ- ΣΥΡΜΑΣ- ΚΟΙΛΙΑΡΑΣ- ΡΕΚΛΕΙΤΗΣ

Ώρες αγω­νί­ας περ­νά­νε από το από­γευ­μα της Πέμ­πτης, οι άν­θρω­ποι του ΓΑΣ Ιά­λυ­σου, καθώς ο γε­νι­κός αρ­χη­γός του συλ­λό­γου, Θα­νά­σης Σύρ­μας ενε­πλά­κη σε τρο­χαίο ατύ­χη­μα.

Ο πα­ρά­γο­ντας των «το­ξο­βό­λων», τραυ­μα­τί­στη­κε στο πόδι και νο­ση­λεύ­ε­ται στο Γε­νι­κό Νο­σο­κο­μείο Ρόδου « Αν­δρέ­ας Πα­παν­δρέ­ου».

Το θε­τι­κό είναι ότι δεν υπάρ­χει κα­νέ­νας κίν­δυ­νος για την ζωή του, ωστό­σο το τραύ­μα που έχει στο πόδι είναι αρ­κε­τά σο­βα­ρό.

Ο ΓΑΣ Ιά­λυ­σος, εξέ­δω­σε την ακό­λου­θη ανα­κοί­νω­ση:

«Σύσ­σω­μη η οι­κο­γέ­νεια του Ιά­λυ­σου (διοι­κη­τι­κό συμ­βού­λιο, τε­χνι­κό επι­τε­λείο, παί­κτες, φρο­ντι­στές, ο Σ.Φ.Ι Scorpions και όλος o φί­λα­θλος κό­σμος της Ια­λυ­σού) εύ­χο­νται στο γε­νι­κό αρ­χη­γό της ομά­δας κ. Σύρμα Αθα­νά­σιο τα­χεία ανάρ­ρω­ση, μετά το σο­βα­ρό τρο­χαίο ατύ­χη­μα που είχε κατά τη χθε­σι­νή (σ.σ. Πέμ­πτη) ημέρα. Ας είναι η αγάπη μας ο μο­χλός της δύ­να­μης που απαι­τεί­ται στο να επι­στρέ­ψει το συ­ντο­μό­τε­ρο δυ­να­τό ο κ. Σύρ­μας στην οι­κο­γέ­νειά μας.

Ο ΓΑΣ Ιά­λυ­σος θέλει να ευ­χα­ρι­στή­σει θερμά όλο το ια­τρι­κό επι­τε­λείο καθώς και τους νο­ση­λευ­τές του Πε­ρι­φε­ρεια­κού Νο­σο­κο­μεί­ου Ρόδου που συμ­με­τεί­χαν στην πο­λύ­ω­ρη και εξαι­ρε­τι­κά δύ­σκο­λη χει­ρουρ­γι­κή επέμ­βα­ση στην οποία υπο­βλή­θη­κε ο γε­νι­κός αρ­χη­γός της ομά­δας μας κ. Σύρ­μας. Η έγκαι­ρη επέμ­βα­σή τους, το με­γα­λείο της ψυ­χι­κής αλλά και σω­μα­τι­κής δύ­να­μής τους καθώς και το υψη­λό­τα­το επι­στη­μο­νι­κό τους επί­πε­δο συ­νέ­βα­λαν τα μέ­γι­στα ώστε να απο­φευ­χθούν τα χει­ρό­τε­ρα. Θε­ω­ρού­με λοι­πόν ως ελά­χι­στο από μέ­ρους μας να ευ­χα­ρι­στή­σου­με δη­μό­σια αυ­τούς τους αφα­νείς ήρωες που κα­θη­με­ρι­νά τη­ρούν εις το ακέ­ραιο τον όρκο τους στον Ιπ­πο­κρά­τη και σώ­ζο­νται αν­θρώ­πι­νες ζωές».

Φι­λι­κό τεστ με Δια­γό­ρα

Από εκεί και πέρα, αυριο οι «το­ξο­βό­λοι» θα δώ­σουν ακόμα ένα φι­λι­κό παι­χνί­δι στο πλαί­σιο της προ­ε­τοι­μα­σί­ας τους.

Αντί­πα­λος του ΓΑΣ θα είναι ο Δια­γό­ρας, με την ανα­μέ­τρη­ση να διε­ξά­γε­ται στο «Οι­κο­νο­μί­δειο» στις 17:30.

Ο Πέ­τρος Μίχος θα έχει την ευ­και­ρία να βγά­λει νέα χρή­σι­μα συ­μπε­ρά­σμα­τα για την αγω­νι­στι­κή κα­τά­στα­ση των πο­δο­σφαι­ρι­στών του, ευ­ελ­πι­στώ­ντας σε ακόμα κα­λύ­τε­ρη αγω­νι­στι­κή ει­κό­να σε σχέση με τον προη­γού­με­νο φι­λι­κό παι­χνί­δι, με αντί­πα­λο τον Κλε­άν­θη.

Ο έμπει­ρος τε­χνι­κός ανα­μέ­νε­ται να δο­κι­μά­σει, γι’ ακόμα μία φορά διά­φο­ρα σχή­μα­τα και τα­κτι­κές.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.