ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήλωση τύπου της Lyoness Europe AG σχετικά με δημοσιεύματα στα ΜΜΕ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
lyoness

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ LYONESS ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΒΑΣΙΜΕΣ.

Η Lyoness Europe AG σημειώ­νει ότι οι πρό­σφα­τες ανα­φο­ρές στα ελλη­νικά online Μέσα Μαζικής Ενη­μέ­ρω­σης, σύμφωνα με τα οποία οι υπεύ­θυ­νοι της ελλη­νι­κής εται­ρίας της Lyoness με την επω­νυ­μία „Lyoness Hellas Μ.Ε.Π.Ε.” συνε­λή­φθη­σαν, είναι αβά­σι­μες και ψευδείς.

Η Lyoness Europe AG επι­βε­βαιώ­νει, επίσης, ότι καμία κατη­γο­ρία δεν έχει επι­σή­μως γνω­στο­ποι­η­θεί σε βάρος οποιου­δή­ποτε φυσικού προ­σώ­που εργά­ζε­ται τόσο για την ίδια όσο για την προ­α­να­φε­ρό­μενη εταιρία της Lyoness στην Ελλάδα.

Η Lyoness Europe AG δηλώνει πως όλοι οι επι­χει­ρη­μα­τι­κοί τομείς και δρα­στη­ριό­τη­τες των εται­ρειών της Lyoness στην Ελλάδα πραγ­μα­το­ποιού­νται με βάση τους ισχύ­ο­ντες νόμους και κανο­νι­σμούς της χώρας. Η εται­ρεία έχει δεχτεί ήδη όλους τους σχε­τι­κούς εγχώ­ριους ελέγ­χους.

Για την απο­σα­φή­νιση της υπό­θε­σης, η ίδια η Lyoness Europe AG θα έρθει σε επαφή με τις Αρχές”.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.