Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, ξεκίνησε την Δευτέρα την προετοιμασία του ο Κλεάνθης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι «ροσονέρι» ενισχύθηκαν σημαντικά σε όλες τις θέσεις, με τις τελευταίες χρονικά προσθήκες του έμψυχου δυναμικού να είναι αυτές του πολύπειρου μέσου, Κώστα Πελέκη και του νεαρού τερματοφύλακα, Μιχάλη Ντάνι, που θα καλύψει το κενό του Άγγελου Χειμωνέττου.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες οι άνθρωποι του Κλεάνθη, βρίσκονται κοντά στην απόκτηση και άλλου ποδοσφαιριστή και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι εξελίξεις.
Από εκεί και πέρα, η «δσπορ» επικοινώνησε με τον Γιώργο Σταυριανό που δήλωσε τα ακόλουθα:
« Η ομάδα προχώρησε σε μετεγγραφές που ανέβασαν την συνολική ποιότητα του ρόστερ.
Ενισχυθήκαμε στις θέσεις που είχα διαπιστώσει κενά και ¨πονούσαμε¨, τώρα θεωρώ ότι είμαστε πλήρης σε όλες τις γραμμές.
Τώρα πρέπει να στρωθούμε στην δουλειά την περίοδο της προετοιμασίας. Η ομάδα φτιάχτηκε για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Ο στόχος μας δεν έχει ταβάνι, θέλουμε τη νέα σεζόν, να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα».
Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Παναγιώτης Γιαννίκος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «ροσονέρι» σήμερα, ενώ ο Αντώνης Ατσικνούδας την Πέμπτη, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονταν εκτός Ρόδου για προσωπικές τους υποθέσεις.

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ