Αθλητικά

Football League: Διπλή Γ.Σ. την 1/07 για τροποποίηση καταστατικού και απολογισμό

Σε διπλή Γενική Συνέλευση ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει η Football League την Δευτέρα 1η Ιουλίου, με βασικά θέματα στην ημερήσια διάταξη την τροποποίηση του καταστατικού και τον διοικητικό – οικονομικό απολογισμό.
Οι σχετικές ανακοινώσεις:
Για την Τακτική Γ.Σ.: Σας γνωρίζουμε πως την Δευτέρα 1 Ιουλίου και ώρα 15:00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, με Θέμα Ημερήσιας Διάταξης το εξής:
Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2018-2019
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου στις 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 15:00 στον ίδιο χώρο.
Για την έκτακτη Γ.Σ.: Σας γνωρίζουμε πως την Δευτέρα 1 Ιουλίου και ώρα 16:00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, με Θέμα Ημερήσιας Διάταξης το εξής:
Τροποποίηση – εναρμόνιση σύμφωνα με το Νόμο, του Καταστατικού της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής Κατηγορίας στο σύνολό του.
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 16:00, στον ίδιο χώρο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου