Ειδήσεις

Νυχτερινή Απόβαση αρματαγωγών του ΠΝ στη Ρόδ με την υποστήριξη Απάτσι!

Στο πλαίσιο της ΤΑΜΣ «ΠΟΛΥΦΗΜΟΣ» του Στρατού Ξηράς και της ΤΑΜΣ «ΚΑΤΑΙΓΙΣ – 2016» του Πολεμικού Ναυτικού εκτελέστηκε απόβαση και ασκήθηκαν  Μονάδες της 95 ΑΔΤΕ, της 32 ΤΑΞΠ/Ν, της 1ΗΣ ΤΑΞΑΣ και του 2ΟΥ ΣΕΗΠΠΕΠ!

????????????????????????????????????

Τελευταίες οδηγίες πρίν την Απόβαση ….

Προσωπικό και μέσα της 32 ΤΑΞΠ/Ν,  μεταφέρθηκαν μόνο κατά την διάρκεια της νύχτα  στη νήσο

Ρόδο (Περιοχή Ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ – ΠΕ/95 ΑΔΤΕ) με αρματαγωγά του ΠΝ και η όλη επιχείρηση έγινε κάτω από συνθήκες σκότους, όπου αποβιβάσθηκαν και αναπτύχθηκαν σε επιλεγμένες θέσεις.

??????

Μονάδες της 95 ΑΔΤΕ εφάρμοσαν διαδικασίες του  Σχεδίου Υποδοχής Ενισχύσεων της νήσου και εκτέλεσαν και μυστική επιστράτευση πυρήνων σύμφωνα με πληροφορίες!

??????

Για πρώτη φορά έγινε και ταχύτατη απόβαση Πεζοναυτών με Μοτοσυκλέτες τύπου Εντούρο με συγκεκριμένες εντολές …Οι Πεζοναύτες ενώθηκαν με Δυνάμεις της νήσου που επιχειρούσαν με Καταδρομείς !

????????????????????????????????????

Ταχύτατη η αποβίβαση τρέχοντας δαιμονισμένα για το σημείο αναφοράς !

Η Όλη επιχείρηση παρά την τεράστια μετακίνηση δυνάμεων κρατήθηκε Μυστική και μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητος

   Επιθετικά Ελικόπτερα της 1ΗΣ ΤΑΞΑΣ υποστήριξαν της ενέργεια της 32 ΤΑΞΠ/Ν από αέρος.212223

Το 2ο ΣΕΗΠΠΕΠ εφάρμοσε διαδικασίες του διακλαδικού δόγματος Διοικήσεως και Ελέγχου (Command and Control-C2) στην ΠΕ/95 ΑΔΤΕ διεξήγαγε επιχειρησιακή εκπαίδευση Ηλεκτρονικού Πολέμου και αποστολές Συλλογής Πληροφοριών και Ηλεκτρονικής Επιτήρησης με την εκτέλεση πτήσεων Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών. (φώτο)16http://veteranos.gr/

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου