Αθλητικά

Νέα προσπάθεια για εκλογές

Νέα προσπάθεια θα καταβάλουν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Ασκληπειού, προκειμένου ο σύλλογος να αποφύγει το διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, που έχει θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορία.
Σήμερα, στις 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ασκληπειού, έχει προγραμματιστεί η γενική συνέλευση του ΠΑΣ, με αποκλειστικό θέμα τη διενέργεια εκλογών, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Όλοι στο σύλλογο, ευελπιστούν να υπάρξει απαρτία των μελών, έτσι ώστε επιτέλους να διεξαχθούν οι εκλογές, έπειτα από τις συνεχόμενες προσπάθειες που κατέβαλαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.
Οι Ασκληπενοί, περιμένουν στη σημερινή γενική συνέλευση, να δώσουν το παρών τα πρόσωπα που είχαν δείξει ενδιαφέρον να αναλάβουν την ομάδα, δείχνοντας με πράξεις και όχι με λόγια το ενδιαφέρον τους.
Πάντως στην περίπτωση που ούτε και σήμερα, καταφέρουν να διεξάγουν τις εκλογές, η ομάδα θα περιέλθει σε ακόμα δυσχερέστερη θέση, ωστόσο οι άνθρωποι του υπάρχοντος δ.σ. είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια για να βρεθεί λύση στο διοικητικό.
Βέβαια δεν θέλουν ούτε καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο, ούτε και σήμερα να διεξαχθούν οι εκλογές, ωστόσο είναι προετοιμασμένοι για όλα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου