Ειδήσεις

Επιμόρφωση κληρικών και υποψηφίων κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου

Στο πλαίσιο της Δομής Διά Βίου Μάθησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα υλοποιηθεί από 28 Απριλίου έως 20 Μαΐου 2014 Πρόγραμμα Επιμόρφωσης με τίτλο: «Επιμόρφωση κληρικών και υποψηφίων κληρικών Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου σε θέματα λατρείας και ορθόδοξης μαρτυρίας στον σύγχρονο κόσμο».

Σκοπός του προγράμματος είναι η επιμόρφωση κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου σε θέματα που σχετίζονται με τη θεωρία και το τυπικό της λατρείας, τη βιβλική και πατερική θεώρηση της λατρείας, τη μετάδοση του μηνύματος του Ευαγγελίου στο σύγχρονο κόσμο, την ορθόδοξη μαρτυρία στην οικουμενική κίνηση, τα σύγχρονα ποιμαντικά προβλήματα (βιοηθική, ευθανασία κ.ο.κ.), τα προβλήματα της φτώχειας, της μετανάστευσης κ.ο.κ.

Μετά το πέρας της φοίτησης, θα χορηγηθούν:
α) Βεβαίωση συμμετοχής
β) Πιστοποιητικό επιμόρφωσης

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 15/3-15/4 και μόνο ηλεκτρονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Δομής Διά Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. diaviou.auth.gr. ή μπορούν να επικοινωνούν με τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής του προγράμματος Καθ. Δήμητρα Κούκουρα (2310-996987, 2310233953, dimkou@theo.auth.gr) και Αν. Καθ. Παναγιώτη Σκαλτσή (2310 996657, 23210 23848 p.skaltsis@yahoo.gr) και τον γραμματέα του προγράμματος Γεώργιο Κράπη giorgoskrapis@gmail.com, 6943298973).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου