Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση Α.με.Α.Ρόδου με τον νέο Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ

Σήμερα 21 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αποτελούμενη από τους, Φωνιαδάκη Παναγιώτη Πρόεδρο, Γαλιάτσο Θεοφάνη Αντιπρόεδρο και Γερόλυμο Φώτη Ταμία, με το νέο Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ κύριο Βαγιανό Σωτήρη στα γραφεία της Δημοτικής επιχείρησης.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τα Α.με.Α. του νησιού μας , όπως, το νέο Κοινωνικό Τιμολόγιο που θα ισχύσει για τους δικαιούχους , οι προϋποθέσεις,  καθώς και η απλούστευση  της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί,  κ.λ.π. Ζητήματα των οποίων η υλοποίησή τους είναι  προσωπική  επιδίωξη και επιθυμία του Δημάρχου κ. Αλέξανδρου Κολιάδη. όπως μας διαβεβαίωσε και  ο κύριος Βαγιανός.

Από τη πλευρά μας τονίσαμε ότι, είμαστε έτοιμοι σαν Σύλλογος να συνεργαστούμε στενά και να  συνδράμουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο στη προσπάθεια αυτή , όπως πράττουμε πάντα, με ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις με στόχο πάντα την ανακούφιση και την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας Α.με.Α.

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου