Ατάκτως Ερριμμένα

Απρέπεια

Εχοχλημένο φαίνεται το  ΚΙΝΑΛ, από τις δηλώσεις του κ. Κρεμαστινού, για διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ . Και ενώ η Χαρ. Τρικούπη, μέσω του εκπροσώπου του κόμματος, απαντά, θυμίζοντας απλά την γραμμή της κυρίας Γεννηματά πάνω στο θέμα αυτό, ο βουλευτής Οδ. Κωνσταντινόπουλος,, έσπευσε να τοποθετηθεί πρώτος και καλύτερος, με ιδιαίτερα απρεπές ύφος λέγοντας : «Η ζημιά που προκαλούν τέτοιες δηλώσεις, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, λίγο πριν τις εκλογές είναι απίστευτη. Αλλοιώνουν το κεντρικό μήνυμα, αδικούν την προσπάθεια,όσων πιστεύουμε στην αυτόνομη πορεία της παράταξης. Λυπάμαι&ντρέπομαι πραγματικά! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά”.

Μπορεί να διαφωνεί, μπορεί να εκφράσει την διαφωνία του ανατρέποντας τα επιχειρήματα του κ. Κρεμαστινού με δικά του επιχειρήματα, όργανα υπάρχουν να τοποθετηθεί, αλλά δεν μπορεί κάποιος να εκφράζεται με αυτό τον τρόπο, tweetάροντας -υπονοώντας  τι άραγε με το «η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά», χωρίς πολύ σκέψη για την ιστορία του παλαιού στελέχους του ΠΑΣΟΚ. Αλλά είπαμε που χάθηκε ο πολιτικός πολιτισμός, ο σεβασμός στη διαφορετική άποψη, η αντιπαράθεση επιχειρημάτων, για να τα βρουν κάποιοι…

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου