ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλεόβουλος: Με δύο αμφίβολους για την νίκη

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ

Στο γήπεδο Αρχαγ­γέ­λου από τον τοπικό Άρη θα φιλο­ξε­νη­θεί σήμερα στις 14:45 ο Κλε­ό­βου­λος, για την 15η και τελευ­ταία αγω­νι­στική του πρώτου γύρου στο πρω­τά­θλημα της Α’ Κατη­γο­ρίας.

Οι Λιν­δια­κοί έχουν να γευτούν την χαρά της νίκης εδώ και τρεις αγω­νι­στι­κές γι’ αυτό και στην σημε­ρινή ανα­μέ­τρηση θα επι­διώ­ξουν να επι­στρέ­ψουν στα «τρί­πο­ντα», προ­κει­μέ­νου να παρα­μεί­νουν στις υψηλές θέσεις του πίνακα.

Βέβαια ο προ­πο­νη­τής Δημή­τρης Δογιά­μας δεν γνω­ρί­ζει αν θα έχει όλους τους ποδο­σφαι­ρι­στές στην διάθεσή του, καθώς δύο κρί­νο­νται αμφί­βο­λοι.

Ο λόγος για τον Στέργο Γαϊτάνο που ταλαι­πω­ρεί­ται από ένα χτύπημα στο πόδι και τον Δήμο Παπα­οι­κο­νό­μου που έχει προ­σβλη­θεί από ίωση και δεν προ­πο­νή­θηκε όλη την εβδο­μάδα, με την συμ­με­τοχή και των δύο ποδο­σφαι­ρι­στών να ξεκα­θα­ρί­ζει λίγο πριν την σέντρα του σημε­ρι­νού αγώνα.

Όλοι οι υπό­λοι­ποι ποδο­σφαι­ρι­στές είναι ετοι­μο­πό­λε­μοι και στην διάθεση του έμπει­ρου τεχνι­κού για να παρα­τά­ξει την καλύ­τερη δυνατή ενδε­κάδα.

Τώρα όσον αφορά στην προ­ε­τοι­μα­σία των Λιν­δια­κών ολο­κλη­ρώ­θηκε την Πέμπτη στο γήπεδο του συλ­λό­γου, με τον Δημήτρη Δογιάμα μετά από το απα­ραί­τητο ζέσταμα να δίνει εντολή να εκτε­λε­στούν ασκή­σεις τακτι­κής, τελειώ­ματα φάσεων και στη­μέ­νες μπάλες, όπως και αγω­νι­στικά παι­χνί­δια στην κατοχή και την κυκλο­φο­ρία της μπάλας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.