Στο γήπεδο Αρχαγγέλου από τον τοπικό Άρη θα φιλοξενηθεί σήμερα στις 14:45 ο Κλεόβουλος, για την 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Οι Λινδιακοί έχουν να γευτούν την χαρά της νίκης εδώ και τρεις αγωνιστικές γι’ αυτό και στην σημερινή αναμέτρηση θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα «τρίποντα», προκειμένου να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις του πίνακα.
Βέβαια ο προπονητής Δημήτρης Δογιάμας δεν γνωρίζει αν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, καθώς δύο κρίνονται αμφίβολοι.
Ο λόγος για τον Στέργο Γαϊτάνο που ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στο πόδι και τον Δήμο Παπαοικονόμου που έχει προσβληθεί από ίωση και δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα, με την συμμετοχή και των δύο ποδοσφαιριστών να ξεκαθαρίζει λίγο πριν την σέντρα του σημερινού αγώνα.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι και στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία των Λινδιακών ολοκληρώθηκε την Πέμπτη στο γήπεδο του συλλόγου, με τον Δημήτρη Δογιάμα μετά από το απαραίτητο ζέσταμα να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ