Αθλητικά

«Δεν δεχθήκαμε πρόταση από τη Δόξα»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Ηρακλής Μαριτσών ότι δέχθηκε πρόταση από τη Δόξα Ψίνθου για την παραχώρηση ποδοσφαιριστών και ότι απάντησε αρνητικά. Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, ουσιαστικά απαντάει σε δημοσίευμα της «δσπορ». Συγκεκριμένα:
«Με αφορμή και το δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατική στις 14 /1/2014 σχετικά με την παραχώρηση ποδοσφαιριστών μας στην ομάδα της Δόξας Ψίνθου, (χωρίς να ρίχνουμε την ευθύνη στον συντάκτη γιατί προφανώς κάποιος κακώς τον παραπληροφόρησε) και για την αποκατάσταση της αλήθειας θέλουμε να δηλώσουμε τα παρακάτω. Η επίσημη διοίκηση του Ηρακλή δεν δέχθηκε καμία απολύτως πρόταση από το φίλο σωματείο της Ψίνθου ώστε να συνεδριάσει, να αποφασίσει σχετικά και να απαντήσει θετικά ή αρνητικά. Το δ.σ. στην τελευταία του συνεδρίαση και μετά από εισήγηση του προπονητή, αποφάσισε ομόφωνα να παραχωρηθούν νεαροί ποδοσφαιριστές για να αποκτήσουν εμπειρίες και να γίνει το ρόστερ της ομάδας πιο λειτουργικό. Ενημερώθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και έτσι παραχωρήθηκαν άμεσα στις ομάδες που τους ζήτησαν οι: Μπιλιάς Φίλιππας, Παπακωνσταντής Στέργος και Σαββάκης Τάσος. Η σημερινή διοίκηση του Ηρακλή, θέλει και προσπαθεί να διατηρεί καλές σχέσεις με όλα τα σωματεία γιατί πιστεύει ότι είναι σημαντικό για το καλό του τοπικού μας ποδοσφαίρου και αυτό το ξέρουν και μπορούν να το διαβεβαιώσουν τα σωματεία που ήρθαν σε επαφή μαζί μας. Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, το φίλο σωματείο της Δόξας Ψίνθου με το οποίο θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια αγαστή συνεργασία. Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι είμαστε συγκεντρωμένοι στους τέσσερις στόχους που θέσαμε με την έναρξη της περιόδου και προσπαθούμε με τα λιγότερα δυνατόν λάθη να τους υλοποιήσουμε. 1.Οι ακαδημίες και το Εφηβικό με τους υπεύθυνους Παπακωνσταντή Βασίλη, Κανδίνο Βασίλη, Πάττα Σπύρο, με τους προπονητές Σαββιδάκη Γιώργο και Γιακουμάρο Στέργο (τους οποίους ευχαριστούμε και δημόσια), συμμετέχουν και διακρίνονται σε όλες τις εκδηλώσεις με ογδόντα και πλέον παιδιά. 2. Οι εγκαταστάσεις ανανεώνονται και εκσυγχρονίζονται συνεχώς. Σε λίγο τελειώνουν οι εργασίες για την κατασκευή των αποδυτηριών των Ακαδημιών και η διοίκηση είναι σε συνεχής επαφές με τους αρμόδιους φορείς για την καλύτερη συντήρηση και λειτουργία των αγωνιστικών χώρων. 3. Στο πρωτάθλημα, η πορεία της ομάδας κρίνεται από εμάς πολύ ικανοποιητική. Πιστεύουμε ότι ήδη έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή και σιγά σιγά με τις παρουσίες μας, ονειρευόμαστε το κάτι παραπάνω. 4. Στο κύπελλο συνεχίζουμε και ο επόμενος αγώνας μας είναι με την ομάδα της Ασπίδας Σαλάκου όπου θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο.
Οι οικονομικές μας υποχρεώσεις με την βοήθεια όλων των φίλων και χορηγών της ομάδας τους οποίους ευχαριστούμε και δημόσια, είναι σχεδόν τακτοποιημένες. Τέλος θέλουμε να επισημάνουμε και αυτό να γίνει ξεκάθαρο σε όλους ότι η επιθυμία μας να κρατάμε χαμηλούς τους τόνους χωρίς προσωπική προβολή δεν μπορεί να εκλαμβάνεται σαν αδυναμία να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Θέλουμε και ζητάμε την βοήθεια απ’ όλους. Τα όποια λάθη ή παραλείψεις μας θα κριθούν από τη γενική μας συνέλευση όταν έρθει η ώρα. Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και αγάπη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου