Τοπικές Ειδήσεις

«Συνάντηση Προέδρων Ε.Κ.Ρ και ΙΝ.Ε Γ.Σ.Ε.Ε με τους Προισταμένους της A/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Δωδ/σου

Συνάντηση με τους προϊσταμένους εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ.κΧαράλαμπο Ψαρά (Ά/βάθμια) και Ιωάννη Παπαδομαρκάκη (΄Β/βάθμια) είχαν το πρωί της Παρασκευής 17 Σεπτεμβτίου 2021, ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ Παναγιώτης Εγγλέζος, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε (τμήμα Δωδεκανήσου), Σάββας Χατζησάββας, καθώς και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ, Μιχάλης Χαροκόπος, στο πλαίσιο παράδοσης του ιστορικού λευκώματος-βιβλίου, το οποίο περιλαμβάνει την ιστορία των 70 ετών του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου της Ρόδου.

Στη συνάντηση που παραβρέθηκε ο συγγραφέας του βιβλίου, δημοσιογράφος Μιχάλης Μαστης, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία παράδοσης των βιβλίων αυτών σε όλες τις βαθμίδες των σχολείων της Ρόδου και της Σύμης.

«Είμαστε υπερήφανοι που σήμερα παραδίδουμε στα σχολεία μας, ένα τέτοιο έργο, που αντιστοιχεί στους αγώνες και τις αγωνίες χιλιάδων συμπατριωτών μας, τα τελευταία 70 χρόνια, οι οποίοι συγκρούστηκαν, διεκδίκησαν και κατάφεραν να κερδίσουν με το σθένος και τις προσπάθειές τους ένα καλύτερο αύριο αλλά και να δείξουν σε όλους εμάς τους νεότερους ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος» δήλωσε ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ Παναγιώτης Εγγλέζος.

Αντίστοιχα, στην σπουδαιότητα να μελετήσουν μαθητές και εκπαιδευτικοί τμήμα της ιστορίας του τόπου μας, μέσα από το βιβλίο αυτό, αναφέρθηκαν και οι προϊστάμενοι εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, οι οποίοι μέσα στις επόμενες μέρες θα παραδώσουν στους διευθυντές των σχολικών συγκροτημάτων το λεύκωμα-βιβλίο, έτσι ώστε να ενταχθεί στη συνέχεια στη βιβλιοθήκη των Δημοτικών-Γυμνασίων και Λυκείων και να είναι προσβάσιμο και αξιοποιήσιμο από την εκπαιδευτική

κοινότητα. Συνολικά αναμένεται να παραδοθούν στα σχολεία του νησιού μας και της Σύμης, περισσότερα από 150 βιβλία.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                       ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου