Τοπικές Ειδήσεις

Νέα ανακοίνωση του Χαρ. Κόκκινου για τους εκπροσώπους εταιριών της Περιφέρειας

Από τον κ.  Χαράλαμπο Κόκκινο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Η Περιφερειακή Αρχή  Νοτίου Αιγαίου και οι εκπρόσωποι της στις εταιρίες που συμμετέχει η Περιφέρεια να δώσουν στη δημοσιότητα και στην αντιπολίτευση τους/τις συναλλασσόμενους/ες  ,τις αμοιβές και τις αποζημιώσεις  τους σε αυτές”.

Η ανεπιτυχής προσπάθεια του Γραφείου Τύπου και άλλων εμμισθων αυτοδιοικητικών στελεχών -συνεργατών του Περιφερειάρχη Γ.Χατζημαρκου να απαντήσει σε πολιτικά ζητήματα που θέτουμε συνεχίζεται με ειρωνίες και  εκτίθενται καθημερινά περισσότερο στην κοινωνία μας . Εφόσον είναι όλα καλά και νόμιμα  στις εταιρείες που εκπροσωπουν στα Δ.Σ. τους την Περιφέρεια ΜΟΝΟ  ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, να ικανοποιήσουν εντός των προσεχως 10-15 ημερών  το παρακάτω λογικό και πολιτικό  αίτημα και να αποστειλουν στη δημοσιότητα και στις παρατάξεις της μειοψηφίας της Π.Ν.Α. τα εξής:
1) Τις αμοιβές και τις αποζημιώσεις που λαμβάνουν μέλη που συμμετέχουν στα Δ.Σ. ,  Διευθυνοντες Σύμβουλοι και συναλλασσόμενοι/ες με τις εταιρίες και ποιους/ποιες προσέλαβαν  από το 2014 μέχρι σήμερα που διοικούν τον Β’ Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης των νησιών μας και
2) Τις υπηρεσιακές μετακινήσεις τους και τα αποτελέσματα τους .
Εκτιμώ να μην  επικαλεστούν τώρα επιλεκτικά  “προσωπικά δεδομένα” ,”ολίγη ΔΙΑΥΓΕΙΑ”και άλλου είδους προσκόμματα ….Υπαλλήλους έχουν για να κάνουν τις εκτυπώσεις έτοιμων στοιχείων και τις αποστολές….Αν  το πράξουν θα δούμε τότε “ποιος κουνά το δάχτυλο”, ” αν συγγενείς στελεχών  και αποτυχοντες περιφερειακοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας  ανήκουν  ή  άνηκαν στις εταιρίες και πώς βρήκαν τον τρόπο να ενταχθούν και να αμοίβονται   εκεί, ποιοι “ταξιδεύουν στις δυο ηπείρους  ” και” στα νησιά μας ”  (όπως γράφει το γραφείο τύπου της Π.Ν.Α. … ) και το λόγο που το κάνουν . Αν δεν το πράξουν θα δούμε ποιος είναι “ντροπή” για την αυτοδιοίκηση ,ποιος “χύνει δηλητηριο”και ποιος κρύβει και παρουσιάζει παραπλανητικά τα γεγονότα.
Το αίτημα προς την Περιφερειακή Αρχή  του κ.Χατζημαρκου είναι πολιτικό και ξεκάθαρο , οποιαδηποτε άρνηση ,αλλοίωση και μη συγκεκριμένη απάντηση σε όλα τα παραπάνω  θα τους εκθέσει σε όλα τα επίπεδα…..”

Χαράλαμπος Κόκκινος
Επικεφαλής του Συνδυασμού” Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου ” Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ροδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου