ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρεις αγώνες από τον Ροδήλιο και την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Νίκος Νικολής

Η Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου, σε συ­νερ­γα­σία με τον Πο­δη­λα­τι­κό όμιλο «Ρο­δή­λιος», έχουν κα­θιε­ρώ­σει, πλέον, την Ρόδο ως πο­δη­λα­τι­κό προ­ο­ρι­σμό. Φέτος, συν­διορ­γα­νώ­νουν γι’ ακόμη μια χρο­νιά πο­δη­λα­τι­κές δρά­σεις αρχής γε­νο­μέ­νης με το «GRAND-PRIX RODILIOS» στις 25 Αυ­γού­στου 2019 και ακο­λου­θούν, το «Rodos Mini Cup» που θα λάβει χώρα στις 29 Σε­πτεμ­βρί­ου 2019 όπου θα συμ­με­τέ­χουν παι­διά από 5 ετών και άνω με στόχ, την ευαι­σθη­το­ποί­η­ση των παι­διών για το άθλη­μα και το «Σιρ­κουί» στις 13 Οκτω­βρί­ου 2019 όπου θα συμ­με­τέ­χουν αθλη­τές από όλες τις κα­τη­γο­ρί­ες με τα δελ­τία τους.

Το «GRAND-PRIX RODILIOS»

Την Κυ­ρια­κή 25 Αυ­γού­στου 2019 θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί η πο­δη­λα­τι­κή ημε­ρί­δα πί­στας «GRAND-PRIX RODILIOS» (δια­συλ­λο­γι­κοί αγώ­νες) στις κα­τη­γο­ρί­ες Αν­δρών και Εφή­βων (σε κοινή κα­τά­τα­ξη), Παί­δων και Open (άν­δρες και γυ­ναί­κες άνω των 15 ετών). Ο αγώ­νας είναι ενταγ­μέ­νος στο ετή­σιο αγω­νι­στι­κό πρό­γραμ­μα της Ελ­λη­νι­κή Ομο­σπον­δία Πο­δη­λα­σί­ας, για το 2019. Στην διάρ­κεια της ημε­ρί­δας θα γί­νουν και αγω­νί­σμα­τα για τις κα­τη­γο­ρί­ες Πα­μπαί­δων – Πα­γκο­ρα­σί­δων – Μίνι, στα πλαί­σια της ανά­πτυ­ξης του αθλή­μα­τος & της εξοι­κεί­ω­σης των αθλη­τών-τριών των Ακα­δη­μιών των Συλ­λό­γων με την πίστα. Οι αγώ­νες είναι επί­δει­ξης, μη βαθ­μο­λο­γού­με­νοι από την ΕΟΠ.

Οι κα­τη­γο­ρί­ες Πα­μπαί­δων και Παν­κο­ρα­σί­δων αγω­νί­ζο­νται με πο­δή­λα­το πί­στας ή πο­δή­λα­το δρό­μου. Οι κα­τη­γο­ρί­ες ΜΙΝΙ αγω­νί­ζο­νται με οποιο­δή­πο­τε τύπου πο­δή­λα­το, με την προ­ϋ­πό­θε­ση ότι το ανά­πτυγ­μα του πο­δη­λά­του θα είναι το μέ­γι­στο της κα­τη­γο­ρί­ας.

Το «GRAND-PRIX RODILIOS» θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στο Πο­δη­λα­το­δρό­μιο Δια­γό­ρα (Πίστα 412μ.–τσι­μέ­ντο, ανοι­χτή). Η φε­τι­νή διορ­γά­νω­ση του «GRAND-PRIX RODILIOS», κάνει την συμ­με­το­χή των αθλη­τών πρόβα τζε­νε­ρά­λε ενό­ψει του Πα­νελ­λη­νί­ων πρω­τα­θλη­μά­των Πί­στας και Όμνιουμ, που διε­ξά­γο­νται 15 ημέ­ρες αρ­γό­τε­ρα στο ολυ­μπια­κό πο­δη­λα­το­δρό­μιο της Αθή­νας.

Ο εντε­ταλ­μέ­νος σε θέ­μα­τα αθλη­τι­σμού Δω­δε­κα­νή­σου, Νίκος Νι­κο­λής, με αφορ­μή την συν­διορ­γά­νω­ση της Πε­ρι­φέ­ρειας Νο­τί­ου Αι­γαί­ου με τον ‘Ρο­δή­λιο’ για τις πο­δη­λα­τι­κές δρά­σεις, προ­έ­βη στην ακό­λου­θη δή­λω­ση:

«Με την συν­διορ­γά­νω­ση των δρά­σε­ων αυτών, η Ρόδος έχει κα­θιε­ρω­θεί στο κα­λε­ντά­ρι της πο­δη­λα­σί­ας.  Η Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου έχει απο­δεί­ξει ότι μπο­ρεί να ανα­λαμ­βά­νει και να φέρ­νει εις πέρας με επι­τυ­χία πολ­λούς πο­δη­λα­τι­κούς αγώ­νες που αξιο­λο­γή­θη­καν και πέ­τυ­χαν σε δια­κρί­σεις. Εμείς, από την πλευ­ρά μας, πα­ρα­μέ­νου­με στα­θε­ρά προ­σα­να­το­λι­σμέ­νοι στις με­γά­λες διορ­γα­νώ­σεις που στη­ρί­ζουν τον αθλη­τι­σμό ενώ ανα­δει­κνύ­ουν την Ρόδο και σε προ­ο­ρι­σμό για αθλη­τι­κές εμπει­ρί­ες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.