Όπως αποκάλυψε η «δσπορ», οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσου είναι έτοιμοι να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής τους στον 4ο όμιλο της Football League 2.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «δσπορ» ο ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει την ομάδα του νησιού μας, είναι ο Αντώνης Λιόσης που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Παναργειακού και ήταν συμπαίκτης με τους Δημήτρη Κοιλιάρα και Γιάννη Σίμωση που αποκτήθηκαν από τους «τοξοβόλους».
Ο Γιάννης Λιόσης γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου του 1983 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του άξονα( δηλαδή κεντρικός αμυντικός, αμυντικός μέσος και κεντρικός μέσος).
Όπως έγραψε η «δσπορ» στην Αθήνα βρίσκεται ο αντιπρόεδρος του ΓΑΣ Ιάλυσου, Θανάσης Χατζηστρατής, ο οποίος έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει προκύψει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την Παρασκευή, ο Αντώνης Λιόσης αναμένεται στο νησί μας, προκειμένου να γίνει το τελικό ραντεβού με την διοίκηση των «τοξοβόλων», έτσι ώστε, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.
Εφόσον όλα εξελιχθούν όπως τα έχουν σχεδιάσει οι άνθρωποι του ΓΑΣ και αποκτηθεί ο Αντώνης Λιόσης, θα πρόκειται για μία μετεγγραφή πρώτης γραμμής, καθώς ο ποδοσφαιριστής διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, η ποιότητα του είναι γνωστή σε όσους ασχολούνται με τα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν από τους πολυτιμότερους αθλητές του Παναργειακού, ο οποίος τερμάτισε στην 2η θέση του 3ου ομίλου την Football League 2.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ