Συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα της Χάλκης, ενόψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Ο σύλλογος προχώρησε στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, αποκτώντας τον τερματοφύλακα Μιχάλη Ντάνη για την υπεράσπιση της εστίας του.
Ο νεαρός γκολκίπερ συναντήθηκε με την διοίκηση της Χάλκης και υπέγραψε την ένταξή του στον σύλλογο, στον οποίον επιστρέφει μετά από τρία χρόνια.
Οι Χαλκίτες γνωστοποίησαν την απόκτηση του Μιχάλη Ντάνη, με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Α.Σ Χάλκης ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρόνου τερματοφύλακα Μιχάλη Ντάνη για ένα χρόνο. Ο Μιχάλης επιστρέφει στην ομάδα μας μετά τρία ολόκληρα χρόνια, ενώ παράλληλα έχει αγωνιστεί σε Ιάλυσο και Απόλλωνα Καλυθιών. Του ευχόμαστε να έχει μια καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία».
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ντάνη είναι η τρίτη μετεγγραφή για τον Α.Σ. Χάλκης, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές του μεσοεπιθετικού Ηλία Κρητσιώτη και του αμυντικού Νικόλα Γεωργίου.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η διοίκηση του συλλόγου συνεχίζει τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, όπως και με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται και νέες ανακοινώσεις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ