Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του προχώρησε ο ΓΑΣ Ιάλυσος, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Γιώργου Σάββενα.
Οι «τοξοβόλοι» απέκτησαν έναν παλιό γνώριμο που φόρεσε την φανέλα τους και στο πρόσφατο παρελθόν.
Ο λόγος για τον ακραίο αμυντικό Στέλιο Χατζηπέτρο, που μετά από ένα χρόνο απουσίας από τις τάξεις του ΓΑΣ Ιάλυσου, αγωνιζόμενος στον Διαγόρα, επιστρέφει στο έμψυχο δυναμικό του για τον βοηθήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι «ερυθροκίτρινοι» γνωστοποίησαν την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αμυντικό Στέλιο Χατζηπέτρο. Ο Στέλιος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από απουσία ενός έτους. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».
Ο Στέλιος Χατζηπέτρος έγινε το τέταρτο μετεγγραφικό απόκτημα των «τοξοβόλων», καθώς είχαν προηγηθεί οι μετεγγραφές των Μανώλη Χατζηφούντα, Δημήτρη Διακουράκη και Γιώργου Γούλα.
Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσου συνεχίζει τις επαφές με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, όπως και με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους και καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι εξελίξεις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ