Αθλητικά

Διγενής: Διπλή ανανέωση

ΔΙΓΕΝΗΣ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του Διγενή ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Σάσα Γιόνοβιτς.
Οι Κοσκινιάτες διατήρησαν στις τάξεις τους ακόμα δύο ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ. Ο λόγος για τον αμυντικό Νικήτα Σκούμπρο και τον ακραίο μεσοαμυντικό Τάσο Καματερό που συμφώνησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους και θα ενισχύσουν τον Διγενή και στην σεζόν 2018-2019.
Η διοίκηση βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές στις τελευταίες ημέρες και τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή, με το Διγενή να επισημοποιεί την παραμονή τους στο έμψυχο δυναμικό με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του συλλόγου συνεχίζει τις επαφές της με τους ποδοσφαιριστές της και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι συνεχίζουν στην νέα χρονιά με την μπλούζα του ΄΄τοξοβόλου΄΄ οι Νικήτας Σκούμπρος και Τάσος Καματερός. Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.