Οκτώ είναι μέχρι τώρα οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα του Ιάλυσου. Είναι όλοι τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμμετείχαν στον βασικό κορμό της ομάδας κατά την διάρκεια του πρόσφατου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Πρόκειται για τους Νικήτα Μαλλιάκα, Γιώργο Κρομμύδα, Παναγιώτη Σπάρταλη, Σάββα Παφιάκη, Δημήτρη Σταυλά, Γιάννη Καρπαθάκη, Μανώλη Χατζηφούντα και Νίκο Σαχίνη, οι οποίοι θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ίδιας ομάδας. Η φιλοσοφία της διοίκησης σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή Ανδρέα Σταύρου, είναι να διατηρηθεί ο ίδιος κορμός και ενόψει της νέας χρονιάς και για τον λόγο αυτό αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να ανακοινωθούν και άλλες ανανεώσεις.
Με γυμναστή τον Τσιάμη
Ο Παναγιώτης Τσιάμης είναι ο νέος γυμναστής του συλλόγου καθώς συμφώνησε στην πρόταση που του έγινε. Ο κ. Τσιάμης μέχρι πρόσφατα προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Διαγόρα. Αναλυτικά τα όσα ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος:
Στην απόκτηση ενός γυμναστή που θα πλαισιώσει τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Ανδρέα Σταύρου αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων Νεκτάριο Κουλούμπρη, προχώρησε η ομάδα μας καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Τσιάμη. Ο Παναγιώτης Τσιάμης με καταγωγή από την Λαμία έχει τελειώσει την γυμναστική ακαδημία ( ΤΕΦΑΑ ) Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο ενώ η ενασχόληση σου του με το αντικείμενο, ακόμα και στο νησί μας, είναι πλούσια καθώς έχει δουλέψει στην ΑΕΡΑ όταν αγωνιζόταν στην Δ Εθνική, στις ακαδημίες του Φοίβου αλλά και του Κολεγίου Ρόδου, στον Κλεόβουλο ενώ τα τελευταία 2 χρόνια στην ομάδα του Διαγόρα. Επίσης τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι γυμναστής στις ακαδημίες ΑΡΕΝΑ στις αναπτυξιακές ηλικίες. Στόχος της ομάδας μας είναι να οργανωθεί ακόμη περισσότερο το ποδοσφαιρικό τμήμα και με τις κατάλληλες προσθήκες με έμψυχο δυναμικό (παίκτες και προπονητές) να παρουσιαστούμε ακόμη πιο καλοί την ερχόμενη χρονιά».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ