Τοπικές Ειδήσεις

Ικανοποίηση του Βασ. Υψηλάντη για την τελική επανεξέταση των αντικειμενικών αξιών σε Ρόδο και Αστυπάλαια

Υψηλάντης

Την ικανοποίηση του εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κοσμήτορας και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης , Βουλευτής Δωδεκανήσου για το γεγονός της επανεξέτασης, μεταξύ ολίγων τελικά περιοχών της χώρας, των αντικειμενικών αξιών σε Ρόδο και Αστυπάλαια.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος το είχε ζητήσει από τον Πρωθυπουργό και κατά την τελευταία επίσκεψή του στην Αστυπάλαια, με κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις στο Υπουργείο Οικονομικών αλλά και με διαρκή επικοινωνία για το θέμα με τον Δήμαρχο Αστυπάλαιας και τους Υπουργούς Οικονομικών.

Σημειώνεται ότι από τον Δήμο Αστυπάλαιας κατατέθηκε πλήρης φάκελος που θα εξεταστεί από την αρμόδια Επιτροπή που δίνει αυξημένες πιθανότητες για την τελική δικαίωση των θέσεων.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.