Αθλητικά

Ραντεβού με Νικολή και Κολιάδη το “Jump Shoot”!

Ο νεοσύστατος σύλλογος «Αθλητική Ένωση Ομάδων Εργασιακού Πρωταθλήματος Jump Shoot Ρόδου» εκφράζει δημόσια το ευχαριστώ του για τις συναντήσεις που είχαν οι εκπρόσωποι του, τόσο με την Περιφέρεια και συγκεκριμένα με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νικολή, όσο και με το Δήμο Ρόδου μέσω του προέδρου του ΔΟΠΑΡ κ. Κολιάδη,και για τα αποτελέσματα αυτών των συναντήσεων. Ειδικότερα:
-Την Παρασκευή 13 Μαίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κυρίου Νικολή στο γραφείο του στην Περιφέρεια με 4 εκπροσώπους του συλλόγου. Στη συνάντηση αυτή οι εκπρόσωποι των ομάδων εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους για τη διοργάνωση του χειμερινού τουρνουά 2021-2022 που διοργανώθηκε στο Κολλέγιο Ρόδου, ενημέρωσαν τον κ. Νικολή για τη δημιουργία του συλλόγου τους και ζήτησαν τη στήριξη της Περιφέρειας για τις δύο επόμενες διοργανώσεις: Το 1ο Θερινό Ανοικτό Εργασιακό Κύπελλο 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Κολλέγιο Ρόδου το χρονικό διάστημα 14/6-23/7 2022 και για το 2ο Ανοικτό Εργασιακό Πρωτάθλημα 2022-2023 που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου.Ο κ. Νικολής με τη σειρά του τόνισε την απόλυτη στήριξη της Περιφέρειας στις δράσεις αυτές και υποσχέθηκε πως θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια για την υλοποίηση των δυο αυτών δράσεων, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από τη δημιουργία και τη μαζική συμμετοχή όλων των αθλητών (305 στον αριθμό)στο σύλλογο αυτό.
-Την Τρίτη 17 Μαίου έγινε και η συνάντηση των 4 εκπροσώπων των ομάδων και με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, κ. Αλέξανδρο Κολιάδη, στα γραφεία της ΔΕΡΜΑΕ. Το ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Ο κ. Κολιάδης ενημερώθηκε με τη σειρά του για τη δημιουργία του συλλόγου και τις δυο επόμενες δράσεις του, εξέφρασε τη στήριξη του Δήμου Ρόδου απέναντι στο σύλλογο και δεσμεύτηκε να βοηθήσει και αυτός με κάθε τρόπο στις δράσεις του.
-Την επόμενη εβδομάδα οι εκπρόσωποι των ομάδων θα επιδιώξουν συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου, κ. Παντελή Κουγιό, προκειμένου να τον ενημερώσουν και αυτόν με τη σειρά του για τη δημιουργία του συλλόγου τους και για τις δράσεις του, ευελπιστώντας πως και αυτός με τη σειρά του θα ενισχύσει με την εμπειρία του στο χώρο του αθλητισμού τις προσπάθειες τους, ζητώντας και τη δική του στήριξη και συνεργασία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου