Πολιτιστικά

Μουσικό απόγευμα από την Αντικαρκινική Εταιρία Ρόδου

To Παράρτημα Ρόδου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, μέσα στο  ευρύτερο πλαίσιο των  δραστηριοτήτων του που αφορούν την ενημέρωση του κόσμου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου, πραγματοποιεί εκδηλώσεις με  στόχο  την οικονομική  ενίσχυση του έργου του.

Συγκεκριμένα, επιθυμεί να συνεισφέρει ενεργά στο μεγάλο έργο των δύο  Κινητών Μονάδων  Μαστογραφίας  που διαθέτει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και να συνδράμει όσο μπορεί στην βελτίωση των υπηρεσιών τους

Για το σκοπό αυτό διοργανώνει μουσικό απόγευμα με παρουσίαση κοσμημάτων και πασχαλινών ειδών από το κατάστημα Amalia jewels στο ξενοδοχείο των Ρόδων (Καζίνο ), το Σάββατο 24 Μαρτίου και ώρα 19.00.

Το Παράρτημα Ρόδου προσκαλεί  την τοπική κοινωνία, να δώσει με την παρουσία της ένα δυνατό μήνυμα Αγάπης, όπως απαιτεί το πνεύμα των ημερών του Πάσχα που πλησιάζει.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΡΟΔΟΣ 20-3-2018

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου