Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση Εργασίας Δημάρχου Χάλκης με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Με μια ειλικρινή και ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών και την υιοθέτηση ενός πνεύματος συνεργασίας με έμφαση στην κοινή επίτευξη των στόχων πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Χάλκης κ. Φραγκάκη Ευάγγελου με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μάλλιο Δημήτριο.

Πέρα από τα τυπικά θέματα που θίχθηκαν, η συνάντηση αποτέλεσε μια ευκαιρία για την ενίσχυση της φιλικής και επαγγελματικής σχέσης μεταξύ τους καθώς ο Δήμαρχος Χάλκης υπηρετεί το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Αντιστράτηγος κ. Μάλλιος συνεχάρη τον Δήμαρχο Χάλκης για την βράβευση του ως ο Καλύτερος Δήμαρχος της Ελλάδας για την τετραετία 2019-2023 και τόνισε ότι η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και η επιτυχία του, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους δημάρχους της Ελλάδας.

Η κοινή δέσμευση για την ασφάλεια και την ευημερία των κατοίκων και των επισκεπτών της Χάλκης αποτέλεσε την επισφράγιση αυτής της εποικοδομητικής συνάντησης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου