Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του αγαπητού συνταξιούχου συναδέλφου Λεβεντέρη Ανδρέα. Ο αείμνηστος για σειρά ετών υπηρέτησε τη δημόσια τεχνική εκπαίδευση, τόσο στη Ρόδο, όσο και στον τόπο καταγωγής του τη Σύμη.
Εξαιρετικός εκπαιδευτικός και πρότυπο ανθρώπου.
Η απώλεια του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους οικείους του.
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21-2-2024 και ώρα 12.00 στο κοιμητήριο Ταξιαρχών Ρόδου, όπως ήταν η επιθυμία του εκλιπόντος.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.
Το ΔΣ του συλλόγου εκπαιδευτικών της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης της Α΄
Δωδεκανήσου, ομόφωνα αποφάσισε
1. να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του συναδέλφου.
2. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΦΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΛΑΔΟΓΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.