Αθλητικά

Το 6o Sawada Cup του ΑΣ Σότοκαν

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, το καθιερωμένο 6ο Sawada Cup του ΑΣ Σότοκαν Ρόδου στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής. Η ‘’μαχητική’’ αυτή συνάντηση ήταν ομολογουμένως η καλύτερη που έχει γίνει έως σήμερα, στην 6χρονη πορεία της, λόγω του ρεκόρ των συμμετοχών σε καρατέκα και κριτές, παρά των εποχικών ασθενειών και ιώσεων που επικρατούν, αυτή την χρονική περίοδο!

Το επίπεδο, τόσο των καρατέκα, όσο και των κριτών, ήταν υψηλό, η δε διοργάνωση άρτια και κάθε χρόνο ανανεωμένη και εξελιγμένη! Και φέτος, το ομαδικό Κάτα έκλεψε την παράσταση, με εντυπωσιακή απόδοση των ομάδων, όπου οι θέσεις ‘’παίχτηκαν’’ στα δέκατα των βαθμολογιών!

Κριτές ήταν οι senseis: Αφεντούλης Ν. 5 Dan JKA, Λαυράκης Α. 4 Dan JKA, Κατσαράς Ν. 3 Dan JKA, Χόφμαν Μ. 3 Dan JKA, Καψής Στ. 3 Dan JKA, Κούντρας Θ. 3 Dan JKA, Κουτεντάκης Π. 2 Dan JKA και οι νεότεροι, (αλφαβητικά), Γεωργαλής Στ., Γιάννου Ν., Κουτσανδριάς Α., Μπαλασκάς Κ., Τσακτσίρας Δ., όλοι 1ο Dan JKA, όπου κέρδισαν την εμπιστοσύνη τόσο των καρατέκα όσο και των γονέων, με τις δίκαιες και αμερόληπτες βαθμολογίες τους!

Η ανακοίνωση του ΑΣ Σότοκαν: «Ευχαριστούμε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των μικρών και μεγάλων καρατέκα, που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης ευχαριστούμε τους Γιακουμάκη Μ. και Νικολάου Γ., για την γραμματειακή υποστήριξη τους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου