Την προετοιμασία τους ενόψει του κυριακάτικου (16.30) παιχνιδιού στα Χανιά, με την τοπική πρωτοπόρο ομάδα που θα γίνει στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 Ανδρών, ολοκληρώνουν σήμερα οι παίκτες του Ροδίων Άθλησις, οι οποίοι αύριο θα αναχωρήσουν για την κρητική πόλη, όπου και θα διανυκτερεύσουν.

Ο Νίκος Αντωνιάδης δούλεψε με τους αθλητές του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προκειμένου να φανεί η ομάδα ανταγωνιστική στα Χανιά, κάτι που αποτελεί και τον στόχο του «Ροδίων» για το παιχνίδι της Κυριακής, καθώς το θετικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά δύσκολο να έρθει. Το θετικό για τον τεχνικό της ομάδας της πόλης μας, είναι το γεγονός ότι θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει μια πλήρη ομάδα για να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση, που θα της δώσει και την κατάλληλη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν και οι οποίοι θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το αν το «Ροδίων» θα παραμείνει στην κατηγορία.

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι και το αυριανό ματς που θα γίνει στο Χαϊδάρι, όπου τα Ελληνικά Ναυπηγεία θα υποδεχθούν την Αργυρούπολη. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη προκειμένου να συνεχίσουν να ελπίζουν σε παραμονή, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τυχόν θετικό αποτέλεσμα θα κάνουν ένα σημαντικό βήμα για τη σωτηρία τους. Το αποτέλεσμα του αγώνα ενδιαφέρει άμεσα το Ροδίων Άθλησις, αφού θα μάθει μετά το τέλος του, ποιοι είναι τελικά οι «αντίπαλοι» του στη «μάχη» της παραμονής.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ