Το απόγευμα της Κυριακής ο Α.Σ. Ρόδος, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με τον σύλλογο να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση, προς ενημέρωση:
«Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Ροδινιού η Ρόδος έκοψε την πίτα της την Κυριακή.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκ μέρους του Μητροπολίτη Ρόδου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου Κύριλλος. Ήταν εκεί οι βουλευτές Βασίλης Υψηλάντης, Μίκα Ιατρίδη και Γιάννης Παππάς, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Μπάρδος, Βενετοκλή και Διακογεωργίου, ενώ από τον δήμο της Ρόδου ήταν ‘’παρών’’ ο Κώστας Γλεντής.
Να σημειωθεί πως με ευθύνη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Ρόδου η αίθουσα διαμορφώθηκε κατάλληλα, ενώ στους παρευρισκόμενους η πίτα που κόπηκε προσφέρθηκε από το ζαχαροπλαστείο του κ. Αγγελή στην Κάλαθο.
Τόσο ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας κ. Μπάρδος όσο και οι βουλευτές μας, διατύπωσαν την άποψη πως θα είναι συμπαραστάτες στην μεγάλη προσπάθεια της Ρόδου στην νέα πορεία της στις Εθνικές κατηγορίες.
Στην κατάμεστη αίθουσα ήταν παρόντα παιδιά από την Ακαδημία ποδοσφαίρου, οι προπονητές τους, η πρώτη ομάδα, το προπονητικό επιτελείο και φυσικά τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ