Τοπικές Ειδήσεις

Σοκ προκαλεί η ομολογία για τον βιασμό 19χρονης ανάπηρης!

Σοκ και στον πιο ψύχραιμο άνθρωπο προκαλούν τα εξιστορούμενα σε μια πραγματικά κυνική ομολογία του 23χρονου αθίγγανου γύρω από τις συνθήκες του βιασμού, μαζί με τον 19χρονο προσωρινά κρατούμενο Αλβανό για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας του τμήματος Μεσογειακών σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ελένης Τοπαλούδη του Ιωάννη, μιας 19χρονης ημεδαπής με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, που φοιτά σε ειδικό σχολείο.
Όπως έγραψε και χθες η «δημοκρατική» με νωπό ακόμη το αίμα στα χέρια του από την άγρια δολοφονία, την 18η Νοεμβρίου 2018 της 21χρονης φοιτήτριας, ο 19χρονος επικίνδυνος Αλβανός σαδιστής, βίασε την 1η Δεκεμβρίου 2018 μαζί με τον 23χρονο αθίγγανο, μια 19χρονη.
Θυμίζουμε ότι πρόκειται για την πρώτη υπόθεση βιασμού, που εξιχνιάζεται μετά τα αποκαλυπτήρια του ιδιαζόντως ειδεχθούς εγκλήματος της δολοφονίας της φοιτήτριας, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλες.
Ο 23χρονος αθίγγανος, εξεταζόμενος υποστήριξε ότι γνώριζε το θύμα από παλιά ως συμμαθήτρια του αδελφού του και είχε προσπαθήσει να την προσεγγίσει στέλνοντάς της μηνύματα μέσω του facebook, στα οποία δεν ανταποκρίθηκε.
Την 1η Δεκεμβρίου 2018 είχε μεταβεί με τον αδελφό του στην πλατεία πίσω από τον ιερό ναό του Ευαγγελισμού. Στάθμευσαν και κάθισαν στα παγκάκια με δύο φίλους τους, ενώ σε διπλανά παγκάκια καθόταν η 19χρονη με φίλες της.
Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο και ο 19χρονος Αλβανός με το λευκό pegeot ιδιοκτησίας του, στάθμευσε, τους χαιρέτησε όλους και κάπνισαν.
Ακολούθως, όπως υποστηρίζει ο 23χρονος, ο 19χρονος του είπε να μπεί στο αυτοκίνητό του και να ξεκινήσουν «χειρόφρενα» στην πλατεία. Εβαζε στο αυτοκίνητο του ένα ένα τα άτομα της παρέας και τραβούσε χειρόφρενα στην πλατεία.
Ηταν 21.30 περίπου όταν πήγε στα κορίτσια, τα χαιρέτησε και μίλησε στην 19χρονη. Όπως ισχυρίζεται την τραβούσε από το χέρι και κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο, ενώ περνώντας μπροστά από την παρέα των αγοριών τον άκουσε να της λέει πόσο ωραία ήταν. Τον ρώτησε πού πάει, του απάντησε μια βόλτα και τότε, όπως ισχυρίζεται ο 23χρονος, του ζήτησε να πάει μαζί τους.
Στο αυτοκίνητο ο 19χρονος, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του 23χρονου, μεταξύ σοβαρού και αστείου, έκανε ανήθικες προτάσεις στην 19χρονη.
Στάθμευσαν αρχικά στον δρόμο μπροστά από το τραμπολίνο και όπως ανέφερε ο 23χρονος εκεί ο 19χρονος χαστούκισε το θύμα απαιτώντας να τους ικανοποιήσει με ασελγή πράξη σεξουαλικά.
Διατείνεται ότι ο 19χρονος την τράβηξε με μανία από το αυτοκίνητο, την πήγε σε μια εξέδρα στην παραλία ενώ εκείνος περίμενε έξω από το αυτοκίνητο. Σε παγκάκι δίπλα στο σημείο, όπως είπε, καθόταν μια πρώην σύντροφός του με φίλες της και πήγε να της μιλήσει.
Ενώ συνομιλούσαν, ο 19χρονος Αλβανός εμφανίστηκε με κατεβασμένο το παντελόνι γυμνός και πείραξε τα κορίτσια, ενώ όταν μια απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία και ο 23χρονος αντέδρασε διότι η μια ήταν η πρώην σύντροφός του, φοβήθηκε και κατευθύνθηκε εκ νέου προς την 19χρονη η οποία βάδιζε πίσω στην κατεύθυνση της πλατείας, που ήταν η παρέα της.
Ο 23χρονος, ισχυρίζεται ότι ο 19χρονος τραβούσε από το χέρι την 19χρονη και ακολούθως από τα μαλλιά και ότι με τη χρήση βίας την έβαλε εκ νέου στο αυτοκίνητο, έκλεισε τις ασφάλειες, τον πλησίασε και του είπε να μπεί στο αυτοκίνητο.
Ανέβηκαν όπως είπε, στο πεζοδρόμιο ανάμεσα στο καζίνο και την παραλία και στάθμευσαν. Κατέβηκαν, ο 19χρονος τραβούσε από το χέρι την 19χρονη και όταν εκείνος, όπως είπε, αντέδρασε του είπε να σκάσει και πήγε να τον χτυπήσει.
Με την κοπέλα ο 19χρονος πήγε στην παραλία κάτω από τις τουαλέτες και ο 23χρονος «έπαιρνε μάτι»!!.
Εβλεπε, όπως περιέγραψε, τον 19χρονο να την χτυπά και να ασελγεί εις βάρος της ενώ ο ίδιος αυνανιζόταν!!!
Περιγράφει με φρικιαστικές λεπτομέρειες τον βιασμό και ότι σε κάποιο σημείο τον φώναξε να συμμετάσχει στο έγκλημα, χτυπώντας την και ο ίδιος, ενώ ο 19χρονος την είχε ακινητοποιημένη.
Είναι τέτοιος ο κυνισμός με τον οποίο περιέγραψε το αποτρόπαιο σκηνικό που δεν απέφυγε μάλιστα να επισημάνει ότι όταν ολοκλήρωσε πήγε στο αυτοκίνητο για να κάνει και ένα… τσιγάρο και ότι ακολούθως ενημέρωσαν τους φίλους τους ότι είχαν ομαδική συνεύρεση με την 19χρονη και εκείνοι τους κορόιδευαν!!
Η παρέα χωρίστηκε και ο ίδιος με τον αδελφό του και με έναν φίλο του πήγαν για μπύρες σε περίπτερο στην Εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου…
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος, συνοδευόμενος από τον συνήγορο του, δικηγόρο κ. Γιάννη Χριστοδούλου, δεν θα τροποποιήσει την προανακριτική του ομολογία και αύριο ενώπιον της κ. ανακρίτριας.
ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ
Η έρευνα στο μεταξύ γύρω από την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη συνεχίζεται από την τακτική Ανακρίτρια Ρόδου, που έχει αναθέσει εξάλλου σε αστυνομικούς και λιμενικούς να βρούν στοιχεία γύρω από τα καταγγελλόμενα εις βάρος του 19χρονου Αλβανού, του 21χρονου ημεδαπού και άλλων πιθανότατα συνεργών τους για άλλες υποθέσεις βιασμών ή απόπειρας βιασμού, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από κεντρικά κανάλια των Αθηνών.
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της Ανακριτικής έρευνας έχει καταβληθεί προσπάθεια για να σκιαγραφήσει η Ανακρίτρια το προφίλ των δύο δραστών ενώ μένει να διαπιστωθεί με περαιτέρω ενέργειες ο έλεγχος ορισμένων ισχυρισμών μαρτύρων, που πραγματικά προκαλούν αίσθηση.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μεταξύ άλλων ένας μάρτυρας περιέγραψε μια σκηνή με πρωταγωνιστή τον 19χρονο Αλβανό «καρατέκα» να χτυπά 3 άτομα ταυτόχρονα έξω από ένα κατάστημα του Φαληρακίου ενώ μετέφερε και πληροφορία, που άκουσε σε κατάστημά του από τρίτα πρόσωπα σύμφωνα με την οποία είχε δολοφονήσει στην Αλβανία ένα μέλος της οικογένειάς του!!!
Περαιτέρω γύρω από τη βασιμότητα ή μη της πληροφορίας αυτής δεν έχουν διαπιστωθεί αν και είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει αντικείμενο έρευνας των αρχών για να διαψευστεί ή να επιβεβαιωθεί.
Συγκλονίζει η γιαγιά της 19χρονης που βίασε
ο Αλβανός δολοφόνος
της Τοπαλούδη
Με συγκλονιστικά λόγια μιλά η γιαγιά της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες, που αποκαλύφθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού του 20χρονου Αλβανού κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.
Όπως αποκαλύφθηκε, ο 19χρονος Αλβανός μαζί με έναν 23χρονο Ρομά είχαν βιάσει τη 19χρονη κοπέλα στην περιοχή του Ενυδρείου της Ρόδου. Η συγκλονιστική εξέλιξη έγινε γνωστή από την αστυνομία του νησιού που ανακοίνωσε τη σύλληψη του Ρομά που ομολόγησε την πράξη του και αναμένεται να μεταφερθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου για να βρεθεί αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο βιασμός της 19χρονης έγινε την 1η Δεκεμβρίου, ενώ η άτυχη Ελένη είχε εντοπιστεί νεκρή στις 28 Νοεμβρίου. Η γιαγιά της 19χρονης έσπασε τη σιωπή της, μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή του OpenTV, «Top Story» και τον Πέτρο Κουσουλό.
«Ο γιος μου μού το είπε (…) ήρθε το παιδί πριν πέντε μέρες για μία υπόθεση δική του. Είναι από χωρισμένους γονείς το κοριτσάκι. Καταλάβατε; Όταν ήταν μικρό έπαθε μηνιγγίτιδα. Έκανε στον εγκέφαλο και το παιδάκι είναι με ειδικές ανάγκες. Τα κορίτσια, δύο κορίτσια, τα έχει η μάνα και μένουν στη Ρόδο», ανέφερε η γιαγιά.
«Ήταν κλεισμένη
στον εαυτό της»
Και συνέχισε: «Το κορίτσι από ό,τι έμαθα εγώ, μου το είπε ο γιος μου γιατί και ο γιος μου προχθές το έμαθε και μου το είπε, ήρθε στο σπίτι και μου το είπε. Το ανακάλυψε η αδελφή του που είναι 22 χρόνων, η αδελφή του κοριτσιού, από κάτι μηνύματα, από κάτι κινήσεις της μικρής, η μικρή δεν μιλούσε, ήταν κλεισμένη στον εαυτό της. Ήρθε και μου είπε, το παιδί λέω είναι πολύ στεναχωρημένο. Πρέπει να γίνει καταγγελία. Η μάνα δεν ήθελε να το μάθει κανείς, αλλά έπρεπε για να δουν τι πράγμα είναι αυτός ο Αλβανός».
«Το παιδί το βρήκαν με παρέα και της είπαν: έλα να σε πάμε μία βόλτα, να ακούσουμε και μουσική. Αυτό αθώο όπως είναι, το πήραν και το πήγαν στο Ενυδρείο και του ζήτησαν να κάνει αισχρά πράγματα. Εκείνη δεν ήθελε, την χτύπησαν και δύο άντρες όπως ήταν, την βίασαν. Έκαναν πολλά πράγματα, εγώ τα έμαθα όλα αυτά από τον γιο μου. Είχα πικραθεί, πολύ στεναχωρήθηκα. Το παιδί θέλει ιδιαίτερη προσοχή», πρόσθεσε.
Η γιαγιά της 19χρονης είπε, ότι δεν την έχει δει ακόμη, υπογραμμίζοντας ότι μίλησαν ορισμένες φορές, αλλά δεν ήξερε τίποτα, ούτε της είχε πει το παραμικρό.
«Θα κάνω τα πάντα για
να την προστατεύσω» λέει
ο πατέρας της 19χρονης
«Εγώ στις 13 Ιανουαρίου πήγα στη ρόδο για να δω τα παιδιά μου, τους γονείς και τα αδέλφια μου που πέρασαν οι γιορτές και έπρεπε να τους δω. Τη δεύτερη μέρα αφού κατέβηκα στη Ρόδο μαθαίνω για πρώτη φορά για το συμβάν που έχει γίνει με τη μικρή μου κόρη, η οποία είναι ΑμΕΑ. Όταν πληροφορήθηκε ένιωσα ότι ζω ένα όνειρο, δεν ξέρω τι, πώς να το χειριστώ. Από εκεί και έπειτα μίλησα και με τη μεγάλη μου κόρη, πιο μεγάλη σε ηλικία και μου είπε “μπαμπά, λέει, με τη βοήθεια ενός λιμενικού, που μας είπε τι να κάνουμε, θα πάμε να καταθέσουμε στην Αστυνομία, το συμβάν και από κει και έπειτα θα ακολουθηθούν οι αρμόδιες νομικές διαδικασίες. Τώρα εγώ θα κάνω κάποιες κινήσεις από Δευτέρα εδώ με τον Εισαγγελέα για να δω με ποιον τρόπο θα προστατέψω την κόρη μου», δήλωσε ο πατέρας της 19χρονης.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι θα συμβουλευτεί τον εισαγγελέα και θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσει το κορίτσι, ακόμη και αν χρειαστεί να την πάρει από εκεί που μένει.
Αναφορικά με τον Ρομά, η γιαγιά είπε ότι τον συνέλαβαν, ενώ τόνισε ότι δεν ξέρει ποιος είναι.

«Να ανοίξουν στόματα»
ζητά ο πατέρας
της Ελένης Τοπαλούδη
Μετά την αποκάλυψη της εμπλοκής του Αλβανού και σε δεύτερο βιασμό, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη απεθύνει δραματική έκκληση να ανοίξουν στόματα.
«Αν αυτά τα άτομα έκαναν αυτά που έκαναν σε κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες, δύο μέρες, τρεις μετά τη δολοφονία, την αποτρόπαια της κόρης μας, εάν είχαν αυτό το σθένος, τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια που δρούσαν εκεί στο νησί της Ρόδου. Αυτοί οι άνθρωποι, να τους πω έτσι, αυτή η αλητοπαρέα. Αυτά που έχουν συμβεί εκεί το τελευταίο διάστημα είναι ασχολίαστα για μένα», ανέφερε στον Alpha ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης.
«Είχα πει αρκετές φορές και αρκετές ημέρες πριν ότι υπάρχουν άτομα, όχι μόνο αυτοί οι δύο που έχουν συλληφθεί για το έγκλημα της Ελένης, αλλά ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλα άτομα και δυστυχώς δεν διαψεύδομαι».
«Είχα πει από τότε, γιατί ήξερα το χαρακτήρα της κόρης μου, ότι είναι πιθανό να υπάρχει ένα κύκλωμα. Έπρεπε κοριτσάκια που είχαν υποστεί βιασμούς ή εκβιασμούς να βγουν να καταθέσουν. Και όχι μόνο για την ψυχή της κόρης μας, αλλά και για την ψυχή των ίδιων αυτών των κοριτσιών που υπέστησαν ό,τι υπέστησαν, αλλά και για το καλό της ίδιας της κοινωνίας της Ρόδου», συμπλήρωσε.
Ο κ.Τοπαλούδης κάνει λόγο και για ηθικούς αυτουργούς, τονίζοντας ότι εάν κάποιοι τους συγκάλυπταν μπορεί να είναι και οι ίδιοι οι γονείς αυτών των «τεράτων», όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί τους δράστες του φονικού. «Θα πρέπει να καθίσουν ως ηθικοί αυτουργοί στο εδώλιο του κατηγορουμένου, όχι μόνο του αποτρόπαιου εγκλήματος εις βάρος της κόρης μου, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας της Ρόδου. Ούτε μία συγγνώμη; Να κρύβονται, αντί να πουν ότι καταδικάζουμε ό,τι έκαναν», είπε ο τραγικός πατέρας.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • gianis    21.01.2019 09:45

    AYTO TO BROMOSKYLO MAZI ME TO GYFTO PREPH NA TA PETAKSOYN STH THALASA GIA NA TAISOYME TA SKYLOPSARA, KAI KALA THA KANOYN NA MHN KRYBOYN STH SKOTOFATSA AYTON GIA NA KSEROYME KAI PIOI EINAI, O THEOS STON KAIN TOY EBALE SHMADI STH FATSA GIA NA TON APOFEYGOYN OLOI

Σχολιασμός άρθρου