Το ξενοδοχείο Kos Aktis Art Ηotel ψηφίστηκε ανάμεσα στα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2016, από τους αναγνώστες του παγκοσμίους φήμης περιοδικού Condé Nast Traveler, για τα βραβεία Readers’ Choice Awards.
Η ευρεία αναγνώριση της ένθερμης φιλοξενίας και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών του ξενοδοχείου από τους αναγνώστες του περιοδικού, αποτελεί τη μέγιστη αναγνώριση των προσπαθειών μας και κάνει ιδιαίτερα υπερήφανη όλη την ομάδα του ομίλου Divine Hotels.
Το Condé Nast Traveler είναι ένα περιοδικό ταξιδιού και lifestyle που εκδίδεται από τον αμερικανικό εκδοτικό όμιλο Condé Nast. Θεωρείται το δημοφιλέστερο περιοδικό ταξιδιού στον κόσμο, με περισσότερους από 3.000.000 αναγνώστες, ενώ έχει κερδίσει 25 εθνικά βραβεία αμερικανικού Τύπου.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.