Αθλητικά

Βαρύ πένθος για την απώλεια της Ειρήνης Σταμούλη!

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο κόσμος του μπάσκετ και όχι μόνο στα Δωδεκάνησα για την απώλεια της Ειρήνης Σταμούλη, της μικρότερης κόρης του Θανάση Σταμούλη και συζύγου του Άρη Γυφτάκη, που είναι μέλη στη διοικούσα επιτροπή του Γ.Σ. Διαγόρας. Τα σωματεία πενθούν μαζί με την οικογένεια για το χαμό της αγαπημένης Ειρήνης, που έδωσε με αξιοπρέπεια τη δική της μάχη εδώ και αρκετό καιρό. Ο Γ.Σ. Διαγόρας, η Π.Α.Ε. Διαγόρας, η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ΔωδεκανήσουH K.A.E. Κολοσσός, η Ε.Α. Καλύμνου, η Ακαδημία Καλύμνου, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο Σταυρός Καλυθιών, το Ροδίων Άθλησις, ο Σ.Δ.Κ.Δ., ο Α.Ο. Κολοσσός, η Επιτροπή Διαιτησίας της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ., ο Σ.Κ.Κ.Δ. και ο Φοίβος Κω εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια:

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Συντετριμμένη η οικογένεια του Γ.Σ. Διαγόρας, εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια της στον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του τμήματος καλαθοσφαίρισης Αθανάσιο Σταμούλη και στο μέλος της Άρη Γυφτάκη, για την απώλεια της αγαπημένης τους κόρης και συζύγου, αντίστοιχα, Ειρήνης Σταμούλη, σε ηλικία μόλις 33 ετών. Η Ειρήνη πάλεψε γενναία, υπήρξε μαχήτρια, αλλά δεν μπόρεσε ένα βγει νικήτρια από τη δύσκολη μάχη, που αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Ένα κορίτσι γεμάτο πάθος για τη ζωή, γεμάτο ενέργεια και μία υπέροχη μητέρα δίδυμων αγοριών, δεν είναι πια ανάμεσα μας, αλλά είμαστε σίγουροι ότι η ψυχή της πλέον είναι ελεύθερη να πετάξει στη γειτονιά των αγγέλων. Η Ειρήνη «έφυγε» τόσο άδικα και τόσο πρόωρα από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της. Ο Γ.Σ. Διαγόρας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγο της Ειρήνης, Άρη Γυφτάκη, στον πατέρα της Αθανάσιο Σταμούλη και σε όλη την οικογένεια της. Τις δύσκολες αυτές στιγμές, χρειάζεται δύναμη και κουράγιο”.

Π.Α.Ε. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Το πιο σκληρό της πρόσωπο έδειξε η ζωή στον αγαπητό και δραστήριο Πρόεδρο της Επιτροπής Μπάσκετ του Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ, Αθανάσιο Σταμούλη, ο οποίος έχασε από κοντά του τη λατρευτή του κόρη Ειρήνη. Τραγική φιγούρα ο σύζυγος Άρης Γυφτάκης, μέλος και αυτός της ίδιας Επιτροπής. Έχασε τη σύζυγο του με την οποία απέκτησαν δύο αγοράκια. Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια και στους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.

Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.: Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στο μέλος του Δ.Σ. της κ. Σταμουλη Αθανάσιο και στην οικογένεια του για τον χαμό της κόρης του Ειρήνης. Το Δ.Σ. της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανησου αποφάσισε να κατατεθεί στεφάνι, να παρευρεθεί το ΔΣ στην κηδεία και να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη αγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια. Αιωνία της η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει”.

Κ.Α.Ε. ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Αθανάσιο Σταμούλη, τον Άρη Γυφτάκη και τις οικογένειές τους για την απώλεια της κόρης και συζύγου, αντίστοιχα, Ειρήνης. Η Ειρήνη πάλευε εδώ και ενάμιση χρόνο με την επάρατη νόσο, ωστόσο τελικά σήμερα, έχασε τη μάχη με τη ζωή. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο τις δύσκολες αυτές στιγμές.

Ε.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αττάλου και Καλύμνου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της Ειρήνης Σταμούλη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γ.Σ. Διαγόρας, στον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του τμήματος καλαθοσφαίρισης Αθανάσιο Σταμούλη και στο μέλος της Άρη Γυφτάκη, για την απώλεια της αγαπημένης τους κόρης και συζύγου, αντίστοιχα. Η σκέψη μας είναι μαζί σας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της ομάδας μας μετά την είδηση του θανάτου της Ειρήνης Σταμούλη . Η διοίκηση εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους της! Η Ειρήνη ήταν κόρη του προέδρου της Καλλιθέας Θανάση Σταμούλη και σύζυγος του Άρη Γυφτάκη . Τις δύσκολες αυτές στιγμές, χρειάζεται δύναμη και κουράγιο… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει! Καλό ταξίδι Ειρήνη!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: H Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (CBA) και όλα τα μέλη της εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Αθανάσιο Σταμούλη, τον Άρη Γυφτάκη και τις οικογένειές τους για την απώλεια της κόρης και συζύγου αντίστοιχα. Καλή δύναμη και κουράγιο, στις οικογένειες, τους συγγενείς και τους οικείους της για την δυσβάσταχτη αυτή απώλεια. Ο Θεός μαζί σας.

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ: Σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο και ο πρόεδρος Μιχάλης Χατζηνικήτας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της Ειρήνης Σταμούλη, στον σύζυγο και στην οικογένεια της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ: Η διοίκηση και τα μέλη του Ροδίων Άθλησις εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της Ειρήνης Σταμούλη, στον σύζυγο και στην οικογένεια της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει

Σ.Δ.Κ.Δ.: ‘Ο ΣΔΚΔ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και τη βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό της Ειρήνης Σταμούλη .Ότι και να πούμε είναι λίγο, κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια,καλό παράδεισο”.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.: Εκ μέρους της επιτροπής διαιτησιας της ΤΕ ΕΟΚ Δωδ/σου θελουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια ατην οικογένεια του Θανάση Σταμουλη για την απώλεια της πολυαγαπημένης του κόρης, Αλησμόνητη Θανάση και να είστε δυνατοί να την θυμάστε

Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Η οικογένεια του Α.Ο. Κολοσσός εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Σταμούλη για την
απώλεια της αγαπημένης τους κόρης Ειρήνης. Κουράγιο και δύναμη Πρόεδρε…

Σ.Κ.Κ.Δ.: Ο ΣΚΚΔ εκφράζει τα ειλικρινη συλλυπητήριά του για την πρόωρη απώλεια της Ειρήνης Σταμούλη, ένα γενναίο κορίτσι που έδωσε μια άνιση μάχη. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια της.

ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη της, για την αναπάντεχη απώλεια της Ειρήνης Σταμούλη. Με αγωνία τον τελευταίο χρόνο, παρακολουθούσαμε τον άνισο αγώνα της Ειρήνης με την επάρατη νόσο, ελπίζοντας σε ένα θαύμα. Δυστυχώς οι λέξεις και τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουμε τον πόνο μας, παρά μόνο τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον πατέρα Θανάση Σταμούλη, στον σύζυγο Άρη Γυφτάκη και στις οικογένειες τους. Αιωνία η μνήμη της

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου