ΕΙΔΗΣΕΙΣ

240 νέα κρούσματα και 4 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

Σύμ­φω­να με ανα­κοί­νω­ση του Εθνι­κού Ορ­γα­νι­σμού Δη­μό­σιας Υγεί­ας (ΕΟΔΥ), το τε­λευ­ταίο 24ωρο κα­τα­γρά­φη­καν 240 νέα, εκ των οποί­ων 42 συν­δέ­ο­νται με γνω­στές συρ­ρο­ές, ενώ 34 εντο­πί­στη­καν κα­τό­πιν ελέγ­χων στις πύλες ει­σό­δου. Πα­ράλ­λη­λα, ση­μειώ­θη­καν τέσ­σε­ρις ακόμη θά­να­τοι, ανε­βά­ζο­ντας τον τρα­γι­κό απο­λο­γι­σμό σε 331.

65 δια­σω­λη­νω­μέ­νοι

Στο με­τα­ξύ, 65 συ­μπο­λί­τες μας νο­ση­λεύ­ο­νται δια­σω­λη­νω­μέ­νοι. Η διά­με­ση ηλι­κία τους είναι 69 ετών.

Από αυ­τούς, 21 (32.3%) είναι γυ­ναί­κες και οι υπό­λοι­ποι άν­δρες. To 86.2% των δια­σω­λη­νω­μέ­νων έχει υπο­κεί­με­νο νό­ση­μα ή είναι ηλι­κιω­μέ­νοι 70 ετών και άνω.

Πα­ράλ­λη­λα, 177 ασθε­νείς έχουν εξέλ­θει από τις ΜΕΘ.

Τέσ­σε­ρις νέοι θά­να­τοι

Τέλος, έχου­με τέσ­σε­ρις ακόμα κα­τα­γε­γραμ­μέ­νους θα­νά­τους και 331 θα­νά­τους συ­νο­λι­κά στη χώρα. 122 (36.9%) είναι γυ­ναί­κες και οι υπό­λοι­ποι άν­δρες.

Η διά­με­ση ηλι­κία των θα­νό­ντων συ­μπο­λι­τών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.7% είχε κά­ποιο υπο­κεί­με­νο νό­ση­μα ή/και ηλι­κία 70 ετών και άνω.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.