Αθλητικά

Ακαδημία Φοίβου: Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή

ΦΟΙΒΟΣ (1)

Αντίστροφα έχουν αρχίσει να μετρούν οι μικροί ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι παράγοντες του Φοίβου για την έναρξη των δραστηριοτήτων της ακαδημίας του συλλόγου.
Η πρώτη προπόνηση για τα παιδιά των τμημάτων Κ14 και Κ16 έχει προγραμματιστεί για τις 28 Αυγούστου, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου θα μπουν στο γήπεδο οι αθλητές των υπόλοιπων ηλικιακών κατηγοριών (Κ6, Κ8 και Κ12). Η ανακοίνωση του σωματείου:
«Προχωρώντας προς το τέλος του καλοκαιριού, η σκέψη όλων μας είναι στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Σιγά σιγά, οι προπονητές και οι παίκτες μας ανυπομονούν για το καινούργιο ξεκίνημα και την πρώτη συνάντηση-επαφή στο γήπεδο.
Για αυτόν τον λόγο, ενημερώνουμε ότι η έναρξη των προπονήσεων για τα τμήματα Κ14 και Κ16 είναι προγραμματισμένη για τις 28 Αυγούστου.
Στις 4 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η έναρξη των προπονήσεων και για τα υπόλοιπα τμήματα της ακαδημίας μας Κ6-Κ8-Κ10-Κ12».
Υπενθυμίζεται, πως η ακαδημία του Φοίβου, η οποία ανήκει στο αναπτυξιακό δίκτυο της ΠΑΕ ΑΕΚ, πέρασε το καλοκαίρι από φάση αναδιοργάνωσης, καθώς το προπονητικό επιτελείο άλλαξε εκ βάθρων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.