ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Alltours | Επιστροφή στην κανονικότητα με ταξίδια και σε περιοχές υψηλού κινδύνου- Ενημερωτικό ταξίδι πρακτόρων στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
παραλία

Η του­ρι­στική βιο­μη­χα­νία πρέπει να επι­στρέ­ψει στο φυσιο­λο­γικό και στην κανο­νι­κό­τητα, τονίζει το αφε­ντικό του Alltours, Willi Verhuven (φωτο­γρα­φία κάτω). Ο επι­κε­φα­λής του μεγάλου τουρ οπε­ρέι­τορ της Γερ­μα­νίας, σε δηλώ­σεις του επι­ση­μαί­νει ότι η κατά­ταξη μιας χώρας ως περιο­χής υψηλού κιν­δύ­νου είναι ξεπε­ρα­σμένη και ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για προει­δο­ποι­ή­σεις στα ταξίδια, ούτε καν για τις περιο­χές υψηλού κιν­δύ­νου.

Κατά τη γνώμη του, το αυξα­νό­μενο ποσοστό εμβο­λια­σμέ­νων, ο αριθμός των ανθρώ­πων που έχουν αναρ­ρώ­σει από τον ιό και τα υγειο­νο­μικά μέτρα, που λαμ­βά­νο­νται, καθι­στούν το 2021 ασφα­λέ­στερα τα ταξίδια ακόμη και σε περιο­χές υψηλού κιν­δύ­νου από ό,τι πέρυσι.

Για το λόγο αυτό, ο Alltours συνε­χί­ζει να προ­σφέ­ρει δια­κο­πές στην Ισπανία και την Τουρκία. Επι­πλέον, οι δωρεάν ακυ­ρώ­σεις δεν είναι πλέον δυνατές, εκτός από κρα­τή­σεις που έγιναν μέσω του προ­γράμ­μα­τος “Ευέ­λι­κτη κράτηση”.

Επι­ση­μαί­νε­ται ότι ο γερ­μα­νι­κός του­ρι­στι­κός όμιλος θα δεχθεί από το χειμώνα και μετά στα ξενο­δο­χεία του Allsun μόνο εμβο­λια­σμέ­νους και ενή­λι­κες που έχουν αναρ­ρώ­σει από τον ιό. Παιδιά και έφηβοι από 2 έως 17 ετών πρέπει να έχουν αρνη­τικό τεστ κατά τον έλεγχο.

“Αυτός είναι ο σωστός και μελ­λο­ντι­κός τρόπος για την κανο­νι­κό­τητα”, τόνισε ο Willi Verhuven.

Ενη­με­ρω­τικό ταξίδι στη Ρόδο

Ο κ.Verhuven ενθαρ­ρύ­νει τα ταξι­διω­τικά γραφεία να προ­σφέ­ρουν στους πελάτες τους δια­κο­πές και σε χώρες υψηλού κιν­δύ­νου, προ­σεγ­γί­ζο­ντας τους πελάτες με αυτο­πε­ποί­θηση και με γνώσεις σχετικά με τη δια­χεί­ριση της παν­δη­μίας.

Ο Alltours προ­σφέ­ρει ήδη δια­δι­κτυακά σεμι­νά­ρια σε ταξι­διω­τι­κούς πρά­κτο­ρες, ενώ ανα­κοί­νωσε δύο ενη­με­ρω­τικά ταξίδια για πρά­κτο­ρες, το ένα στη Μαγιόρκα από τις 20 έως τις 22 Αυγού­στου στη Μαγιόρκα και το δεύτερο στη Ρόδο στις 4 και 5 Σεπτεμ­βρίου.

Οι πωλητές ταξι­διών πρέπει να πείσουν τον εαυτό τους ότι τα ταξίδια δια­κο­πών σε χώρες υψηλού κιν­δύ­νου είναι ασφαλή και μπορούν να πραγ­μα­το­ποι­η­θούν κανο­νικά, υπο­γραμ­μί­ζει ο κ. Verhuven.

Ωστόσο, από τον Σεπτέμ­βριο, σύμφωνα με τη στρα­τη­γική του Alltours, μόνο όσοι έχουν εμβο­λια­στεί και όσοι έχουν αναρ­ρώ­σει θα μπορούν να συμ­με­τέ­χουν στα ενη­με­ρω­τικά ταξίδια.

Πηγή tornosnews.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.