Από ενοχλήσει στον δικέφαλο ταλαιπωρείται στο τελευταίο χρονικό διάστημα ο Νίκος Ορφανίδης. Ο έμπειρος ακραίως μεσοεπιθετικός και αρχηγός του Φοίβου Κρεμαστής ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπείας, ενώ στο σημερινό μίνι τουρνουά απέναντι σε Διαγόρα και Α.Σ. Ρόδος δεν θα αγωνιστεί έτσι ώστε να προφυλαχθεί.
Τώρα όσον αφορά την προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο Κρεμαστής.
Ο Σάββας Ορφανίδης επικεντρώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, προκειμένου η ομάδα του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σημερινού μίνι τουρνουά στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, ευελπιστώντας να δει στους ποδοσφαιριστές του σημάδια βελτίωσης.
Από εκεί και πέρα, την Δευτέρα οι Κρεμαστενοί θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν, καθώς τους περιμένει μία πολύ απαιτητική εβδομάδα. Από την προσεχή Τρίτη όπου θα επιστρέψουν στην προετοιμασίας τους, έως και την Κυριακή 26 Αυγούστου οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές, ενώ έχουν προγραμματιστεί και δύο φιλικές αναμετρήσεις μέσα στην προσεχή εβδομάδα.
Συγκεκριμένα την Τετάρτη 22 Αυγούστου ο Φοίβος θα αντιμετωπίσει στις 17:00 στο γήπεδο Κρεμαστής τον Απόλλωνα Καλυθιών και το Σάββατο 25 Αυγούστου την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο θα αντιμετωπίσουν τον Α.Σ. Ρόδος, προκειμένου ο Σάββας Ορφανίδης να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ