Αθλητικά

«Αυλαία» στο Κωακό έπαθλο ποδηλασίας

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας του Κωακού επάθλου STAMOGLOU BIANCHI CUP. Συμμετείχαν 20 παιδιά σε έναν δύσκολο αγώνα, στον οποίο έπρεπε να ανέβουν ανηφόρα 3 χιλιομέτρων. Ο επόμενος αγώνας του επάθλου είναι προγραμματισμένος για τις 9 Ιουνίου.

ΜΙΚΡΑ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 2012-2013-2014
1)Πεδιαδιτάκης Νίκος
2)Κωνσταντίνος Ματάτης
3) Πατάκας Θοδωρής

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 2009-2010-2011
1)Ζωή Δανάη Σιδέρη
2) Εύη Κουζούκα
3)Σύλια Πεδιαδιτάκη

ΑΓΟΡΙΑ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 2009-2010-2011
1)Φας Νικόλαος
2)Φας Δημήτρης
3)Θωμάς Ανυφαντής

ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ  2007-2008
1)Νικόλας Κουζούκας
2)Στέφανος Φεσσάρας
3)Βερονίκη Χιλάι

ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 2005-2006
1)Καζηλιέρης Παναγιώτης
2)Μπαλάσσα Ματούλα

Η ανακοίνωση των διοργανωτών: «Ευχαριστούμε το γιατρό του αγώνα Κουζούκα Παναγιώτη που συνεχίζει και αφιερώνει πολλές ώρες σε κάθε αγώνα για την ασφάλεια των παιδιών μας. Ευχαριστούμε τις κ.κ. Εύα Σοφού και Ζέτα Χατζημουρατίου για την πολύτιμη βοήθειά τους στη γραμματεία. Ευχαριστούμε το διασωστικό σώμα ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ τμήμα ετοιμότητας Κω για τη παρουσία του. Ευχαριστούμε τον Ελληνικό στρατό και τη ταξιαρχία και τον ταξίαρχο Θεοδώρου Εμμανουήλ για τη παροχή ασθενοφόρου αλλά και εθελοντών. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους εθελοντές και γονείς που βοήθησαν στον
αγώνα   και ήταν ένας απο τους παράγοντες  για να γίνει ένας από τους πιο ασφαλείς αγώνες μας. Ευχαριστούμε τους αδελφούς Σταμόγλου για τη παρουσία του κινητού συνεργείου μαζί με τον εξειδικευμένο μηχανικό  που ήταν καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα μαζί μας  και βοήθησε όσες φορές χρειάστηκε. Ευχαριστούμε το προπονητικό team του συλλόγου μας (Την Ταμάρα Τουμπαζή, τον Μάνο Πεδιαδιτάκη ,τον Κώστα Ζαμάγια  και τον Λευτέρη Αλεξιάδη) για  όσα προσφέρουν στα παιδιά μας αλλά και όλους τους χορηγούς που μας στηρίζουν απο τη μέρα που ξεκινήσαμε τις ακαδημίες μας αλλά και τα ποδηλατικά τμήματα ενηλίκων ανδρών και γυναικών. Ευχαριστούμε τους:

ΕΜΜ.ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ και ΥΙΟΙ ΟΕ
kaizershop.gr
HONDOS CENTER ΚΩ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
DEPRESSO CAFE
ZAMAN FU
SKIPPER
www.qup.gr
φούρνος   ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ στην Κω
ζαχαροπλαστείο  ΚΑΣΣΑΡΑΣ
COMPUTER LAND
ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝΚΩ

Μην ξεχνάτε ότι στο σύλλογό μας λειτουργούν δύο ακαδημίες παιδιών για παιδιά έως 8 ετών και για παιδιά άνω των 8 ετών αλλά και τμήμα γυναικών και ανδρών».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου