Με διθυράμβους απ’ όλους τους αγωνιζόμενους αλλά και τα σχετικά site σε όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε ο αγώνας KOS GRAN FONDO της UCI στην Κω. Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν 30 και πλέον αγωνιζόμενοι από την Κω και άλλουι
σχεδόν 150 αγωνιζόμενοι από 16 χώρες. Από Καναδά, ΗΠΑ και Αυστραλία έως Ιράν, Ισραήλ και Τουρκία. Περισσότεροι από 300 αθλητές και συνοδοί βρέθηκαν για μια εβδομάδα στην Κω για να δοκιμάσουν τις διαδρομές του αγώνα δίνοντας πνοή σε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις που τόσο το έχουν ανάγκη αυτό τον καιρό.

Οι αθλητές της Κω κατέκτησαν τρία μετάλλια. Ένα τη Παρασκευή από την INNA CALMICOVA του ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩ στον αγώνα χρονομέτρησης (χάλκινο μετάλλιο) και άλλα δύο την Κυριακή στον αγώνα αντοχής και πάλι από την ίδια (ασημένιο μετάλλιο αυτή τη φορά) αλλά και από την Άννα Κουτούζη του ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩ (χάλκινο μετάλλιο) οι οποίες ανέδειξαν τη σπουδαία προσπάθεια που ξεκίνησε το γυναικείο ποδηλατικό τμήμα του Φιλίνου. Σπουδαία εμφάνιση και από τον Μάνο Πεδιαδιτάκη του ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ Κω στην κατηγορία του παρά του ότι προερχόταν από επίπονο αγώνα 400 χλμ που έγινε πρόσφατα στη Πάτρα. Το «ευχαριστώ» του ΚΑΟ Φιλίνος:

«Ο αγώνας ήταν άψογα οργανωμένος και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όχι μόνο τους οργανωτές και τον ΠΟΚ αλλά και τη περιφέρεια και το δήμο αλλά πάνω απ’ όλα όλους τους εθελοντές που βοήθησαν. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην παρουσία πάνω από 20 εθελοντών-στρατιωτών  από την 80 ΑΔΤΕ τους οποίους και ευχαριστούμε. Ο σύλλογός μας στην πρώτη του προσπάθεια σε διεθνή αγώνα δε θα μπορούσε να φανταστεί τέτοια επιτυχία των αθλητών του. Αγωνίστηκαν 8 αθλητές του και τις 2 μέρες και κάποιοι άλλοι βοήθησαν οργανωτικά ως εθελοντές. Ο σύλλογός μας διέθεσε δικό του περίπτερο στην εκκίνηση με ειδική τέντα αλλά και προπονητήρια που ήταν στη διάθεση όλων των αθλητών είτε του συλλόγου μας είτε όχι. Θα συνεχίσουμε τη προσπάθεια για την ανάδειξη της ποδηλασίας στο νησί του ποδηλάτου όπως το κάνουμε εδώ και ένα χρόνο που ξεκινήσαμε .Ήδη έχουμε διοργανώσει 8 αγώνες και οι αθλητές μας έχουν συμμετάσχει σε άλλους 4 σε όλη την Ελλάδα.

Στο σύλλογό μας λειτουργούν οι ακαδημίες 3-8 ετών και 8-14 ετών με προπονητές αλλά και γυναικείο αγωνιστικό τμήμα όπως και τμήμα για αρχάριες (με απλά ποδήλατα CITY ή MOUNTAIN BIKE) αλλά και αντρικό τμήμα αγωνιστικό και μη. Ευχαριστούμε τους χορηγούς των τμημάτων μας SERNIKOS BIKES , DEPRESSO CAFE, ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝΚΩ ,ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ,www.qup.gr , HONDOS CENTER ΚΩ- ΚΑΛΥΜΝΟΥ, Ζαχαροπλαστείο Κασσάρας Στέφανος, Αθλητικά είδη Ζωγραφάκη, CAFE ZAMAN FU».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ