Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ματίνα Κατσιβέλη επισκέφθηκε την Κυριακή 18 Γενάρη την Πάτμο. Περιόδευσε στο νησί, συναντήθηκε με τοπικούς παράγοντες, με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τους κατοίκους του νησιού. Τα θέματα που κυριάρχησαν δεν ήταν άλλα από τη δυναμική που αναπτύσσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες μέρες καθώς και η αγωνία του κόσμου να απαλλαγεί η χώρα από τη συγκυβέρνηση, να ανατραπεί η σκληρή μνημονιακή πολιτική και να αλλάξει η χώρα οριστικά με μία ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα βασικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες των νησιών, όπως είναι οι ελλείψεις ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, η αδυναμία και μιας απλής εξέτασης αίματος στο κέντρο υγείας του νησιού, τα κενά σε δασκάλους και καθηγητές στα σχολεία, τα προβλήματα στην ακτοπλοϊκή συγκοινωνία μεταξύ των νησιών και το επίσης σοβαρό πρόβλημα έλλειψης σφαγείου στο νησί.
Η Ματίνα Κατσιβέλη ενημέρωσε τους κατοίκους του νησιού για τη διαφορετική αντίληψη που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη λύση όλων αυτών των σοβαρών προβλημάτων, που η αντιμετώπισή τους είναι από τα άμεσα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Τόνισε ότι πρέπει όλοι να εμπιστευθούμε τον ΣΥΡΙΖΑ για να σταματήσει η αιμορραγία του λαού και να δώσει ελπίδα στο λαό και προοπτική στη χώρα. Να αποδώσει κοινωνική δικαιοσύνη και να αποκαταστήσει τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια. «Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ».
Η Ματίνα Κατσιβέλη, στις επαφές με τους νησιώτες διέκρινε την εδραιωμένη πίστη τους στη νίκη και την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές  που έρχονται.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ