Αθλητικά

Λίγες μέρες αργότερα το ραντεβού της ΕΠΣΔ με τα σωματεία

Η προχθεσινή απόφαση της ΕΠΟ για τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 19 Μαΐου «πέφτει» πάνω στην αντίστοιχη της ΕΠΣΔ, για τη διοργάνωση της δικής της τακτικής την ίδια μέρα, συνεπώς η Ένωση δεν έχει άλλη επιλογή από το να αναζητήσει άλλη ημερομηνία.
Το θέμα θα απασχολήσει τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασής τους και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το πλέον πιθανό είναι η διενέργεια της τακτικής Γενικής Συνέλευσης των σωματείων της Δωδεκανήσου να μεταφερθεί για την Παρασκευή 23 Ιουλίου.
Υπενθυμίζεται, πως η ΕΠΟ απέδωσε την απόφασή της για τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στον μη επαρκή χρόνο διαβούλευσης επί των προσφάτως προτεινόμενων, από τις UEFA και FIFA, τροποποιήσεων του καταστατικού της.
Όσο για τα θέματα της σημερινής συνεδρίασης των παραγόντων της ΕΠΣΔ, η οποία θα ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα στα γραφεία της, είναι τα παρακάτω:
1. Ενημέρωση προέδρου
2. Ενημέρωση για την επικύρωση καταλόγου σωματείων από τη Γ.Γ.Α., Τμήμα Αθλητικών Φορέων, εχόντων δικαίωμα συμμετοχής στην επικείμενη Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΔ
3. Επιτροπή Πρωταθλήματος
4. Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης
5. Τεχνική Επιτροπή
6. Επιτροπή ενωσιακού γηπέδου
7. Επικύρωση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης
8. Ενημέρωση ταμείου, εγκρίσεις δαπανών
9. Αλληλογραφία-διάφορα

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου