Αθλητικά

Εθνικός Αρχίπολης: Παρέμεινε ο Φλεβάρης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ- ΦΛΕΒΑΡΗΣ

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του υπάρχοντος ρόστερ, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Εθνικού Αρχίπολης στην σεζόν 2019-2020 και το νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Ο επιθετικός Μιχάλης Φλεβάρης, συμφώνησε στην επέκταση του συμβολαίου του με τους Αρχιπολενούς, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Βαγγέλη Χοσάδα.
Ο σύλλογος επισημοποίησε την παραμονή των ποδοσφαιριστών στο έμψυχο δυναμικό, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Τα κυανόλευκα θα φοράει και την επόμενη χρόνια ο Μιχάλης Εμμ. Φλεβάρης. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».
Από εκεί και πέρα, ο Εθνικός βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του έμπειρου μεσοαμυντικού Αλέξανδρου Φελεσάκη.
Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή Μαριτσών, με τους Αρχιπολενούς να τον προσεγγίζουν, και τις δύο πλευρές να φτάνουν σε προφορική συμφωνία.
Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, έτσι ώστε ο Εθνικός να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτησή του.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.