Αθλητές και αθλήτριες από δώδεκα διαφορετικές χώρες θα πάρουν μέρος στο Διεθνές τουρνουά squash που διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά στο ξενοδοχείο Sheraton ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 20 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 23 του ίδιου μήνα και ο κόσμος του νησιού θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει υψηλού επιπέδου θέαμα καθώς το παρών θα δώσουν αρκετοί αστέρες του Παγκοσμίου squash οι οποίοι είναι πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Συνολικά θα δώσουν το «παρών» αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα, την Αίγυπτο, την Αγγλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Βουλγαρία, το Ισραήλ, την Τουρκία, το Βέλγιο, τη Ρουμανία, την Ελβετία, την Αυστραλία και την Ολλανδία. Από τον όμιλο της Ρόδου αναμένεται να πάρουν μέρος 20 αθλητές οι οποίοι για μια ακόμα φορά θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες από ένα πολύ σημαντικό τουρνουά. Ανάμεσα τους και ο φέρελπις και πολλά υποσχόμενος Κρίς Σεΐτης ο οποίος είναι μόλις 17 ετών αλλά πολλά υποσχόμενος και η πιο …μπαρουτοκαπνισμένη Άννα Τομάζου. Πρόκειται για το πιο …βαρύ όνομα του Ροδιακού Ομίλου με συμμετοχές και στην Εθνική μας ομάδα.

Οι αγώνες για μια ακόμα χρονιά θα πραγματοποιηθούν στα δυο πολύ όμορφα court του ξενοδοχείου Sheraton τα οποία θα βάλουν …τα γιορτινά τους προκειμένου να υποδεχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους τους συμμετέχοντες. Οι διοργανωτές ετοιμάζουν φέτος ορισμένες πολύ όμορφες εκπλήξεις, θέλοντας να δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στην διοργάνωση.

Χ. Λεονταράκης: «Αγαπημένο το τουρνουά της Ρόδου»

O Xαράλαμπος Λεονταράκης είναι το πιο σημαντικό Ελληνικό όνομα που θα πάρει μέρος στο Διεθνές Τουρνουά Squash στο ξενοδοχείο Sheraton. Ο ίδιος που είναι παράλληλα και επαγγελματίας προπονητής από το 2016, στα 30 του πλέον χρόνια είναι πιο ώριμος από ποτέ προκειμένου να βοηθήσει και τη νέα γενιά να εξελιχθεί μέσα από το squash. Σε δηλώσεις που έκανε με αφορμή το τουρνουά της Ρόδου τόνισε τα ακόλουθα:
«Είναι είτε η 4η είτε η 5η φορά που είμαι τυχερός και μπορώ να πάρω μέρος σε αυτό το φανταστικό τουρνουά. Συμμετέχω σε Ελληνικά τουρνουά από το 2011 και είναι σημαντικό για εμένα το ότι μπόρεσα να κερδίσω τρεις φορές το Εθνικό πρωτάθλημα. Αλλά το τουρνουά της Ρόδου είναι το αγαπημένο μου. Ξέρω πολύ καλά ότι η ομάδα του Ροδιακού Ομίλου Τοιχοσφαίρισης δίνει τον καλύτερο της εαυτό για να αναβαθμίζει το τουρνουά με την πάροδο του χρόνου. Δουλεύω παράλληλα ως Εθνικός προπονητής στην Τσεχία και για τον λόγο αυτό δεν έχω πάντα να δίνω το παρών στο τουρνουά της Ρόδου το οποίο γίνεται στο τέλος της σεζόν. Όμως η φήμη που έχει αναπτύξει είναι ευρέως διαδεδομένη σε όλη την κοινότητα του squash παγκοσμίως και οι επαγγελματίες περιμένουν να δουν αν θα είναι τόσο τυχεροί ώστε να βρίσκονται μέσα στις προσκλήσεις των διοργανωτών και να μπορέσουν να έρθουν. Είμαι σίγουρος ότι και αυτό το καλοκαίρι θα γίνει ένα ακόμα θαυμάσιο τουρνουά».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ