Αθλητικά

Το νέο διοικητικό σχήμα του Φοίνικα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα γραφεία του Φοίνικα στο Παραδείσι, η ορισμένη τακτική εκλογική συνέλευση και εκλέχθηκαν τα νέα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καθώς και η νέα Ελεγκτική Επιτροπή. Στη διαδικασία έδωσαν το «παρών» και ψήφισαν 23 από τα 29 ταμειακώς ενήμερα μέλη και εξελέγησαν οι παρακάτω:

Για το διοικητικό συμβούλιο:

Σταυριανός Νικόλαος
Πότσου Νικόλαος
Σταυριανός Σταμάτης
Παλώνη Αικατερίνη
Ατζίδης Κυριάκος
Καραμολέγκου Καλλιόπη
Πατάκας Νικόλαος

Αναπληρωματικά Μέλη

Καρανίκης Σύλλας
Ζερβός Μιχαήλ
Πατσάη Στυλιανή

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, ο πρώτος σε ψήφους κ. Νικόλαος Σταυριανός συγκάλεσε άμεσα τα νεοεκλεγέντα μέλη να συσταθούν σε σώμα ώστε να προκύψει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου.

Το νέο ΔΣ που προέκυψε έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Σταυριανός Νικόλαος
Αντιπρόεδρος: Πότσου Νικόλαος
Ταμίας: Σταυριανός Σταμάτης
Γραμματέας: Ατζίδης Κυριάκος
Έφορος: Παλώνη Αικατερίνη
Σύμβουλος Α’: Καραμολέγκου Καλλιόπη
Σύμβουλος Β’: Πατάκας Νικόλαος

Υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου θα είναι ο κ. Νικόλαος Πότσου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί του στο τηλέφωνο 6944582887 και στα email volleyfoinikas@gmail.com και info@volleyfoinikas.gr.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου