ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χρυσή» η Παραστατίδου, μετάλλια για Τοτολίδη και Ντέτσικα στα Τρίκαλα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΟΥ

Στα Τρίκαλα διε­ξή­χθη το διήμερο 16 και 17 Ιουνίου το Πανελ­λή­νιο πρω­τά­θλημα Κ20 (Εφήβων- Νεα­νί­δων).

Οι Δωδε­κα­νή­σιοι αθλητές και αθλή­τριες της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδε­κα­νή­σου είχαν εξαι­ρε­τικά απο­τε­λέ­σματα, όπως άλλωστε ανα­με­νό­ταν και επι­στρέ­φουν στη «βάση» τους έχοντας κατα­κτή­σει συνο­λικά τρία μετάλ­λια, αλλά και καλά πλα­σα­ρί­σματα σε τελι­κούς.

Χρυσή Πανελ­λη­νιο­νί­κης ανα­δεί­χθηκε η Γεωργία Παρα­στα­τί­δου του ΓΑΣ Υγεία Ρόδου στα 400 μέτρα με εμπόδια με απόλυτο ατομικό ρεκόρ 63’40! Η Παρα­στα­τί­δου είναι κορα­σίδα και διεκ­δι­κεί την ερχό­μενη εβδο­μάδα άλλη μία διά­κριση στο πανελ­λή­νιο πρω­τά­θλημα Κ18 που θα διε­ξα­χθεί στην Κατε­ρίνη, και στο οποίο είναι φυσικά το φαβορί για τη νίκη!

Αργυρός Πανελ­λη­νιο­νί­κης ανα­δεί­χθηκε ο Ηλίας Τοτο­λί­δης του Α.Γ.Ε.Σ. Κάμει­ρος 2009 στα 110 μέτρα εμπόδια με χρόνο 14’81! Ο νεαρός σπρί­ντερ θα βρεθεί στις 5-8 Ιουλίου στο Γκιορ, ως μέλος της εθνικής ομάδας, για να πάρει μέρος στο Ευρω­παϊκό Πρω­τά­θλημα Κ18, καθώς έχει ήδη «πιάσει» το όριο για τη μεγάλη διορ­γά­νωση.

Το χάλκινο μετάλ­λιο κατέ­κτησε ο Γιάννης Ντέ­τσι­κας του Α.Ο. Στα­μα­τίου στα 400 μέτρα κάνο­ντας μάλιστα ατομικό ρεκόρ με 49’36!

Όλα τα υπό­λοιπα παιδιά που έλαβαν μέρος, μπήκαν στους τελι­κούς των αγω­νι­σμά­των τους με αξιό­λο­γες επι­δό­σεις. Ανα­λυ­τικά:

4ος Παπα­δό­που­λος Χρίστος Α.Ο. Ρόδου Η Καλ­λι­πά­τειρα 200μ 22”44

5ος Παπα­δό­που­λος Χρίστος Α.Ο. Ρόδου Η Καλ­λι­πά­τειρα 100μ 10”89

6η Μάργαρη Μαρία Α.Γ.Ε.Σ. Κάμει­ρος 2009 3000μ Φ.Ε. 12’21”89

6ος Ρούσσος Σάββας Α.Γ.Ε.Σ. Κάμει­ρος 2009 400μ εμπόδια 57”79

7η Μωραϊτη Σμα­ρα­γδή Γ.Σ. Δια­γό­ρας 100μ εμπόδια 15”83

8ος Μέμα Μαρκέλο Α.Ο. Στα­μα­τίου Σφυ­ρο­βο­λία 53μ12εκ

8ος Παθιά­κης Αλέ­ξαν­δρος Α.Γ.Ε.Σ. Κάμει­ρος 2009 Επι­κο­ντώ 4μ40εκ

8η Αλαφάκη Τσα­μπίκα Ένωση Καζώνης-Κάλυμνος 2000 Ακο­ντι­σμός 34μ35εκ

9η Ράμμου Νίκη Α.Γ.Ε.Σ. Κάμει­ρος 2009 Σφυ­ρο­βο­λία 44μ40εκ

10ος Παν­σε­λη­νάς Πανα­γιώ­της Α.Γ.Ε.Σ. Κάμει­ρος 2009 110μ. εμπόδια 15”96

11η Κουτή Νικο­λέτα Γ.Σ. Δια­γό­ρας 100μ εμπόδια 16”99

11ος Μήλιος Νικό­λαος Γ.Σ. Δια­γό­ρας 110μ εμπόδια 16”20

12η Κοτσο­μύτη Αγγε­λική Α.Ο. Ρόδου Η Καλ­λι­πά­τειρα 400μ εμπόδια 70”44

14η Κοτσο­μύτη Αγγε­λική Α.Ο. Ρόδου Η Καλ­λι­πά­τειρα 100μ εμπόδια 17”67

14η Φραζή Φιλοθέη Έυδαμος Γ.Σ. Κω 400μ εμπόδια 74”30

14ος Ζαλο­γιάν­νης Γεώρ­γιος Γ.Σ. Δια­γό­ρας 100μ 11”31

15ος Παπα­γρη­γο­ρίου Άγγελος Α.Γ.Ε.Σ. Κάμει­ρος 2009 Επι­κο­ντώ 4μ00εκ

23ος Εργάς Γεώρ­γιος Α.Ο. Στα­μα­τίου 400μ 51”91 (τραυ­μα­τίας).

Με ανα­κοί­νωση που εξέδωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδε­κα­νή­σου συγ­χαί­ρει τους αθλητές και τους προ­πο­νη­τές τους: «Συγ­χα­ρη­τή­ρια σε όλα τα παιδιά (τα περισ­σό­τερα δίνουν Πανελ­λή­νιες εξε­τά­σεις) για την μέγιστη προ­σπά­θειά τους. Μπράβο στους προ­πο­νη­τές και στις οικο­γέ­νειές τους, αλλά και στα σωμα­τεία τους».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.