Ηρεμία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα του Ηρακλή Μαριτσών, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο στην άκρη όσα αφορούν τους «πράσινους», έτσι ώστε να ξεκουραστούν και να ασχοληθούν με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.
Πάντως, μέσα στην προσεχή εβδομάδα αναμένεται να επαναδραστηριοποιηθούν προκειμένου να δρομολογήσουν τις εξελίξεις για την νέα σεζόν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα διεξαχθεί συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, έτσι ώστε μεταξύ άλλων να οριστεί και η ημερομηνία της γενικής συνέλευσης του συλλόγου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γ.Σ. θα διεξαχθεί είτε στο τέλος Μαΐου είτε μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, προκειμένου να γίνει ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και ο σχεδιασμός για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Πάντως, οι Μαριτσενοί ήδη έχουν κάνει τις πρώτες τους κινήσεις ενόψει της νέας χρονιάς. Έχουν έρθει σε επαφή με τον Κώστα Πάττα για την ανανέωση της συνεργασίας τους, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό ανάμεσα στις δύο πλευρές και όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος τεχνικός θα ηγηθεί της προσπάθειας του Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Ταυτόχρονα, έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για την ανανέωση των συμβολαίων τους , ενώ η διοίκηση έχει προσεγγίσει τους Παναγιώτη Σπάρταλη, Σάββα Παφιάκη και Αντώνη Γεωργαλλή βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις και τις απαιτήσεις τους προκειμένου να μετεγγραφούν στον Ηρακλή.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι της ομάδας αναμένουν την ολοκλήρωση και την έγκριση της μελέτης του βοηθητικού γηπέδου έτσι ώστε στην συνέχεια να ξεκινήσουν οι εργασίες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ