Όπως είχε αποκαλύψει η «δσπορ» η ομάδα της Α.Ε. Κατταβιάς, που την νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, θα πορευτεί με τον Μανώλη Φραντζή στην τεχνική της ηγεσία.
Οι «κιτρινόμαυροι» επισημοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο τεχνικό και ταυτόχρονα γνωστοποίησαν και την ανανέωση της συνεργασίας τους με έντεκα ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της «δσπορ» στις 17 Μαΐου, που αποκάλυψε ότι έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις και εντός των ημερών αναμένονται οι ανακοινώσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Α.Ε. Κατταβιάς, που αναφέρει και την παραμονή του φροντιστή Αποστόλη Χρυσανθάκη στην ομάδα:
«Η διοίκηση της Α.Ε. Κατταβιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα για ακόμα μία χρονιά την συνεργασία της με τον προπονητή Μανώλη Φραντζή, όπως επίσης και την ανανέωση για ακόμα μία χρονιά των ποδοσφαιριστών Μανώλη Παπαβεργή, Κώστα Ανανιάδη, Γιάννη Κουμπιάδη, Γιώργου Αυγέρη, Γιάννη Τραγάκη, Βαγγέλη Στεφανάκη, Γιώργου Σέντη και Μανώλη Νασόπουλου.
Τους εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η διοίκηση θα επικοινωνήσει με τους υπόλοιπους παίκτες και μετά σειρά θα πάρουν οι μετεγγραφικές κινήσεις.
Φροντιστής της ομάδος μας θα παραμείνει για μία ακόμα χρονιά ο Αποστόλης Χρυσανθάκης.
Η διοίκηση της Α.Ε. Κατταβιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα για ακόμα μια χρονιά την συνεργασία της με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Μαριεττάκη, Κυπριώτη Τάσο και Λευτέρη Καβουκλή. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ