Ο Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» θα διοργανώσει ενόψει των εορτών του Πάσχα τις ακόλουθες εκδηλώσεις :

1. Το Σάββατο του Λαζάρου 20/04/2019 δέκα ομάδες παιδιών του Συλλόγου μας θα τραγουδήσουν τα κάλαντα στις γειτονιές της Κρεμαστής, τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμό μας.

2. Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής μία ομάδα κοριτσιών του Συλλόγου, υπό την καθοδήγηση της κας Νίκης Εξαδακτύλου, θα ψάλουν τα απόστοιχα του Εσπερινού «ΌΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΞΎΛΟΥ» στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κρεμαστής, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Σύλλογός μας θα ψάλει κατά την Περιφορά του Επιταφίου.

3. Τη Λαμπρή Δευτέρα ο Σύλλογος, ως είθισται τα τελευταία χρόνια, θα διοργανώσει το πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου στην Κρεμαστή με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του Βάϊου Καραδημήτρη και θα προσφερθούν σουβλάκια, μπύρες και αναψυκτικά.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσετε μαζί μας.

4. Την Κυριακή του Θωμά 05/05/2019 τα παιδιά του Συλλόγου που θα πάρουν μέρος στα κάλαντα του Λαζάρου θα συμμετάσχουν στην καθιερωμένη εκπαιδευτική εκδρομή που οργανώνει ο Σύλλογός μας

κάθε χρόνο, ξεκινώντας από το Ενυδρείο και συνεχίζοντας στη Μεσαιωνική Πόλη και την Αρχαία Τάφρο, διανύοντας διαδρομή από την Πύλη Ακαντιάς έως την πιάτσα Ταξί Μανδρακίου. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στα Καλαβάρδα για να γευματίσουμε σε εστιατόριο της περιοχής.

5. Το Σάββατο 11/05/2019, ο Σύλλογός μας θα συμμετάσχει με ένα από τα παιδικά, χορευτικά του Τμήματα στη γιορτή φράουλας που θα πραγματοποιηθεί στο Παραδείσι.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κ Α Λ Ο ΚΑΙ Ε Ι Ρ Η Ν Ι Κ Ο Π Α Σ Χ Α !!

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΗΣ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ