Δεν λέει να κοπάσει ακόμα ο εκνευρισμός στον Α.Σ. Τήλος μετά από την ποινή που του επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρδου, για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Ο παίκτης- προπονητής του συλλόγου Μερκούρης Μόσχου, εξακολουθεί να αντιδρά και δημοσίευσε στο προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την απολογία του Ηρακλή Λάρδου στην οποία αναγράφεται ότι η πόρτα ήταν χαλασμένη και ότι ο πρόεδρος του συλλόγου στάθηκε σε αυτή, προκειμένου να μην μπει κάποιος στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Μερκούρης Μόσχου συνόδευσε την δημοσίευση με την ακόλουθη δήλωση:
«Μετά την είσοδο των φιλάθλων, το ζήσαμε και αυτό. Είπε ο πρόεδρος της Λάρδου ότι η πόρτα ήταν είδη πεσμένη, δηλαδή πρώτη διακοπή όπως ορίζει ο νόμος, και μετά την έδεσε και έμεινε στην πόρτα για να μην μπει κανείς και μετά από αυτήν την παραδοχή ότι στην ουσία δεν είχε πόρτα , τότε ο Διακοφιλιππής είπε ξαναβγείτε μην αγχώνεστε και η Πειθαρχική Επιτροπή έκρινε ότι έπρεπε να ξαναβγούμε. Είναι να γελάμε ή να κλαίμε».
Να σημειώσουμε ότι ήδη ο Α.Σ. Τήλος έχει καταθέσει έφεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για την ποινή που του έχει επιβληθεί.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ