Στην Α.Ε.Ρ.Α. «πέφτει» ο… άχαρος ρόλος του ρυθμιστή της παραμονής στην Α’ Κατηγορία. Όπως είναι γνωστό ο Νικαγόρας Κεφάλου και η Δόξα Ψίνθου έχουν αποχαιρετήσει εδώ και καιρό την κατηγορία, ενώ το πιο πιθανό σενάριο αναφέρει ότι θα τους ακολουθήσει ο Αστέρας Παστίδας, ο οποίος έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα και μόνο αν κάνει την υπέρβαση θα σωθεί. Οι Παστιδενοί θα υποδεχθούν τώρα τον ΔΙ.ΑΣ., στο φινάλε τον Άρη Αρχαγγέλου, ενώ θα παίξουν με τον Διγενή ( εντός) και στα Μαριτσά.
Τι γίνεται όμως και για την άλλη θέση; Κατά τα φαινόμενα η Δόξα Καρδάμαινας και η Α.Ε. Κατταβιάς θα «μονομαχήσουν» για να αποφύγουν το «μοιραίο»…. Η Δόξα μπορεί να κάνει τρεις νίκες με Νικαγόρα Κεφάλου και Κλεόβουλο Λίνδου στην Καρδάμαινα, ενώ έχει και το «τρίποντο» με τη Δόξα Ψίνθου. Αν το κάνει αυτό, θα φτάσει τους 33 βαθμούς.
Η Α.Ε. Κατταβιάς που έχει 29 βαθμούς θα παίξει στις Καλυθιές, στο Βάτι και θα κερδίσει τον Νικαγόρα Κεφάλου. Άρα θα φτάσει σίγουρα τους 32 βαθμούς και θα προσπαθήσει να πάρει βαθμό ή βαθμούς σε Καλυθιές και Βάτι.
Και οι δύο ομάδες όμως έχουν ακόμη ένα παιχνίδι. Ποιο είναι αυτό; Το εκτός έδρας με την Α.Ε.Ρ.Α.
Η Δόξα Καρδάμαινας θα παίξει στ’ Αφάντου την 28η αγωνιστική και η Α.Ε. Κατταβιάς την τελευταία αγωνιστική. Άρα, εύλογα βγαίνει το συμπέρασμα ότι εκτός απροόπτου η Α.Ε.Ρ.Α. θα είναι ρυθμιστής της παραμονής.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ